БТВ Този четвъртък към екипа на Мария и майсторите мощно и

...
БТВ
Този четвъртък към екипа на Мария и майсторите мощно и
Коментари Харесай

Pavell & Venci Venc се припознават в история на Бригада нов дом

 БТВ Този четвъртък към екипа на Мария и майсторите мощно и звездно ще се включи известното хип хоп дуо Pavell & Venci Venc’. Те са обичани реализатори на 14-годишния Митко, който ще стане воин в тазвечерното предаванено, съобщва " БТВ ". 

От своя страна, двамата ще припознаят в историята на Митко, тази на фамилиите, в които те самите са отраснали и са отгледани единствено от дами. Силно стимулирани да оказват помощ, двамата се възхищават на смелостта на момчето и ще потвърдят, че са добър тандем освен в музиката, само че и в ремонта, като се оправят отлично с мечето и четката, с ударната бормашина и в сглобяването на мебели.

С откровените си усмивки и отношение, двамата ще завоюват сърцата и на цялата бригада, която в този епизод ще се самонарече не бригада, а тайфа, в тяхна чест.

“Това е едно от най-смислените неща, които можем да създадем ", споделят гост-звездите, а по какъв начин ще се оправят и през какви инциденти ще преминат всички участници в епизода - феновете на bTV ще схванат в четвъртък от 21:00 часа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР