БТВ Разбиха тайно парти в София след сигнал на bTV. Акцията

...
БТВ
Разбиха тайно парти в София след сигнал на bTV. Акцията
Коментари Харесай

Разбиха тайно парти, клиентите се барикадираха в ресторанта

 БТВ Разбиха скрито празненство в София след сигнал на bTV. Акцията се случва броени часове преди отварянето на всички заведения  в страната.

В столичен ресторант полицията откри повече от 40 души, които се бяха събрали в петък вечер в нарушаване на Коронавирус ограниченията.

След собствениците  на фамозното заведение е Симо Щерев-младши, чийто брат Николай си отиде от ковид едвам на 33 години. 

Действието се развива в 21 ч., формалният вход е затворен, само че това не стопира искащите. След указания на защитата – скъпите коли паркират и клиентите влизат през задния вход, оповестява малкия екран. 

Охранителите декларирали, че колите са на хора, живеещи в близката кооперация и притежателите не са посетители на ресторанта.

Заради плътните черни пердета по нищо не проличава, че заведението работи срещу здравните правила.

От полицията се отзовават стремително – 3 буса и десетки униформени завардили всички входове.

Час преди инспекцията в обществените мрежи от ресторанта разгласяват пост: " Докато всички търпеливо чакахме … дълго чакано завръщане на 1 март! “.

Няколко часа по-късно, след среднощ. Барикадиралите се хора от тайното празненство поискали да си тръгнат.

Някои от тях съумели да заблудят служителите на реда и се измъкнали с колите си, други обаче останали барикадиралите се вътре. Стига се и до словесни обиди. Други се скрили в градината.

Икономическа полиция стартира инспекция на заведението.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР