bTV Кой пое на секундата защитата на 22-годишния убиец на журналиста

...
bTV
Кой пое на секундата защитата на 22-годишния убиец на журналиста
Коментари Харесай

Кой е адвокатът, наел се да защитава Кристиан?

 bTV Кой пое на секундата отбраната на 22-годишния палач на журналиста Милен Цветков след зверската злополука на бул. " Черни връх "? Адвокат на мафията или почтен правист, който би се борил за истината и справедливостта? Оставяме на читателите сами да преценяват по какъв начин бранител на редица престъпно проявени люде от близкото минало ще се изправи против така и така закостенелия Наказателен кодекс и накъде ще се наклонят везните на Темида при изхода от този общественозначим развой. 

Адвокат Любомир Таков е наследник на известния си татко правист Лъчезар Таков. Завършва Право в Софийския университет през 2009 година, а през 2014 година получава уверение за дееспособност и регистриране в Единния указател на посредниците. От 2008 до 2014 година заема разнообразни длъжности в системата на Министерство на вътрешните работи, в областта на следствие на престъпни закононарушения, а от октомври 2015 е помощник по право на интелектуална благосъстоятелност в катедра " Правни и филантропични науки " към Стопанския факултет при Техническия университет. 

В правните среди импровизирано се приказва, че цената на младия правист е 1000 лв. единствено за " добър ден ", а за започване на дело от кой да е темперамент, консултацията скача двойно, изключително в случай че е от интелектуален или углавен темперамент. Клиенти в адвокатската фирма на семейство Такови са освен ъндърграунд лица от калибъра на Маргините, Златко Баретата, Гриша Ганчев, част от бандата на Наглите, членове на бандата на Килърите, Ангел Василев – апетитен за гарант на убийството на Андрей Луканов, само че и редица съветски компании.

Майката на дрогиралия с най-малко 3 типа субстанции Кристиан Николов - Десислава Пешева-Николова е близка съдружничка на алкохолния необут Миню Стайков, както стана ясно още в първите часове след нещастието с Милен Цветков. Само щрих от биографията на юриста на студента с афинитет към синтетиката дава задоволително мотиви и на съседи, и на познати, да настояват, че отбраната му е поета от непосредствен другар.

Надали е инцидентно, че точно Любомир Таков пази сина на Стайков - Стайко Стайков при мнимото му " похищение " и " измъчване " преди година. Драмата но треторазряден холивудски екшън бе съчинена от самия Стайков-младши, откакто през 2013 година се опита да го направи за сефте, само че бе махленски като елементарен дезертьор поради повдигнато обвиняване за присъединяване в проведена незаконна група с татко си за ощетяване на страната с цели 2,5 милиона лв.. Защитникът е... юрист Таков. 

Още нощес при гледането на мярката на 22-годишното пишлеме - фамилен другар със Стайкови и с отрочето на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов, юристът се опита да смекчи събитията към виновността му с дейностите на минувачите, измъкнали Милен Цветков от неузнаваемо смачканото субару, както и да се опита да намекне, че не Кристиан е карал колата, а някой различен.

Очаква се това да са главните 2 линии за пледоариите оттук насетне, а справедливостта за сътрудника ни е в ръцете на съда, прокуратурата и правилно събраните и съхранени материални доказателства от следствените органи, написа още " Лупа.бг ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР