bTV TV Media Group излезе с официална позиция по повод

...
bTV TV Media Group излезе с официална позиция по повод
Коментари Харесай

В bTV не са никак доволни от лупинга на Хекимян - пуснаха позиция

bTV TV Media Group излезе с публична позиция във връзка номинацията на досегашния шеф на отдел " Новини, настоящи излъчвания и спорт “ в малкия екран Антон Хекимян за кмет на София от ГЕРБ.

" bTV прави оценка въздействието от създалата се обстановка доста съществено и наш първокачествен приоритет не престава да бъде да се придържаме към публицистичните ни насоки и да отразяваме новините независимо и обективно ", съобщи Главният изпълнителен шеф и изпълняващ длъжността шеф на " Новини, настоящи излъчвания и спорт " Ралф Бартолaйт.

От малкия екран акцентират, че незабавно след отправеното искане, bTV е приело оставката на Хекимян и неотложно е лимитирало достъпа му до нюзрума на bTV.

" Макар да сме изцяло уверени в качеството, гения и ангажираността на публицистичния екип към обективността на новините, bTV Media Group вкарва редица ограничения, които възнамерява да приложи през идния избирателен сезон, за да отбрани името и репутацията на bTV като една от най-обективните и надеждни медии в България ", се чете в позицията на малкия екран.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg