БТВ посрещат извънредните събития през август без част от основите

...
БТВ посрещат извънредните събития през август без част от основите
Коментари Харесай

Мария Цънцарова запълва дупки всякакви

 БТВ посрещат изключителните събития през август без част от основите си водещи, които употребяват летни отпуски. Това не би трябвало да е необикновен проблем, защото в медията работят огромен брой хора и сигурно има кой да седне когато и да е в стола на отсъстващите.

Оказва се обаче, че май не е тъкмо по този начин, а в случай че някой гледа медията през последните дни, ще си намерения, че там има единствено една журналистка – Мария Цънцарова. Освен че води утринен блок на мястото на Антон Хекимян, в петък следобяд тя замести и Цветанка Ризова в следобедното предаване " Лице в лице “. В неделя пък ще би трябвало да замести и Светослав Иванов.

" В 17,00 ч. в неделя Мария Цънцарова ще седне изключително на стола на водещия на " 120 минути “, с цел да беседва с едни от най-търсените събеседници за протичащото се в страната и вероятните развръзки “, похвалиха се БТВ сами със странното си решение да сложат една и съща водеща да води всичко.

Това стана причина за много смешки в мрежата. Интернет консуматори се питаха дали скоро няма на Цънцарова да бъдат връчени Новините и прогнозата за времето. Чуха се и апели да забележим по какъв начин ще се оправи като водещ на Студио " Шампионска лига “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР