bTV окраде по изключително грозен начин една от звездите, с

...
bTV окраде по изключително грозен начин една от звездите, с
Коментари Харесай

bTV окраде по изключително грозен начин Иван Звездев?

bTV окраде по извънредно противен метод една от звездите, с които изгря на старта си още преди години – Иван Звездев.

Вероятно си спомняте, че точно той водеше едно от първите кулинарни излъчвания в малкия екран – „ Бон апети “, а по-късно и „ Кухнята на Звездев “.
Оказва се обаче, че новото кулинарно шоу на медията „ Вкусът на България “ е окрало готварската книга на кулинаря, която е на пазара от месеци.

Ако медията към момента не е платила авторски права на Звездев за заглавието на новото си кулинарно предаване, то би трябвало да го направи в най-скоро време. Безспорно книгата му е била на пазара доста преди шоуто на медията да види бял свят.

Поради тази причина на bTV ще им се наложи или да купят заглавието, или пък да сменят името на предаването си с нещо по-оригинално. В противоположен случай напълно умерено може да се каже, че става дума за чиста проба плагиатство и Иван Звездев да потърси правата си в съда.

Ако изключим окраденото заглавие, като цяло шоуто в действителност е нещо, което до момента не е правено по нашите ширини. Водещата Мария Жекова, която излезе като победител от последния сезон на „ Мастършеф “ се среща с хора от селата, с цел да намери обичайни предписания, артикули и способи за приготвянето на храната.

Нещо сходно направи и началник Андре Токев, който обаче се бе съсредоточил върху историческите забележителности на селищата, в които гостуваше. Мария пък се интересува главно от кулинарията.

При все, че в последно време Иван Звзедев не се появява постоянно в ефира на малките екрани, продължава да готви пред аудитория, само че по събори и разнообразни събития, свързани с кулинарията. Заедно с това води и интернет графа, представяща истински предписания от предишното. Едно от последните ястия, които кулинарят е посочил на почитателите си е от готварска книга от далечната 1940 година

Дори и в това отношение има много допирни точки сред рубриката на Иван Звездев и новото предаване на Мария Жекова. Единствената разлика е, че Звездев не обикаля из страната, с цел да готви, а употребява личната си кухня, евентуално по финансови аргументи.

Припомняме, че „ Вкусът на България “ започва на 24 септември с едночасов епизод, в който на феновете бе показана къщата на водещата, след което гостуваха в родопските села Осиково и Гела. При все, че бяха показани голям брой ястия, водещата сготви единствено две предписания. 

Занапред предаването ще е с времетраене 30 минути и ще се излъчва в събота. На този стадий към момента не е  ясно какъв брой сезона ще има. Мълвата носи, че към този момент е плануван единствено един, само че в случай че рейтингът е добър може да се намерения и за продължение.
Източник: Уикенд
 





 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР