BTL Industries ще покаже единствената патентована апаратура за мускулна стимулация Emsculpt

...
BTL Industries ще покаже единствената патентована апаратура за мускулна стимулация
Emsculpt
Коментари Харесай

Последно поколение медицинска и естетична апаратура ще бъде представена за първи път на събитието Innovation Medical Aesthetic Forum

BTL Industries ще покаже единствената патентована инсталация за мускулна стимулация

Emsculpt NEO и първият неинвазивен метод за терапия на уринарна инконтиненция Emsella на 14 и 15 април

 

BTL Industries международният водач в създаването, производството и търговията на електронна здравна инсталация,  е уредник на вълнуващото събитие .  Форумът ще събере на едно място  най-добрите експерти гинеколози, кожни лекари и естетици, интересуващи се от последно потомство апаратури, диктуващи международните трендове.  Уникалното по рода си събитие ще очертае пред гостите бъдещето на промишлеността и новостите, в които пациентите ще се влюбят.  Международната компания ще показа публично и за първи път най-популярните и ефикасни технологии и подходи в медицината и естетиката, измежду които единствената патентована инсталация за мускулна стимулация Emsculpt NEO и новаторския неинвазивен метод за терапия на уринарна инконтиненция Emsella.
  
„ Медицината се развива извънредно бързо, естетиката също. BTL Industries е компания, която не стопира да се развива и да търси решения, които да вършат живота на пациентите по-пълноценен. Бизнесът ни е предан на мотото да посреща потребностите на клиентите по най-хубавия метод. Решението да организираме събитие за специалисти от разнообразни сфери произтича от желанието ни да ги потопим в света на нововъведенията и да ги срещнем оптимално добре с изгодите от революционните технологии “ , разяснява Георги Петков, изпълнителен шеф на BTL Industries.

Събитието Innovation Medical Aesthetic Forum ще предложи на гостите  извънредни лекции, продуктови демонстрации и потребни нетуъркинг сесии.  Клиничният шеф на компанията Томас Болеславски ще бъде специфичен посетител на събитието ,  което ще се организира в град София, хотел Милениум, на 14 и 15 април.  Той ще запознае гостите със спецификите на атрактивните уреди, които са бъдещето на естетиката и медицината.  С пециално внимание на събитието за гинеколози ще бъде отредено за запознаване със болестта инконтиненция или така наречен уязвимост на пикочния мехур, от което в международен мащаб страдат над 200 милиона индивида.  Най-често от казуса страдат майки и дами над 35 години, които имат отслабени мускули в зоната на таза. Уредът на BTL Industries – Emsella, е неповторим по рода си, тъй като е единствената неинвазивна технология за лекуване на деликатния проблем, която доста усъвършенства положението на пациентите. 

Естетичната медицина е предпочитано направление за доста бизнеси поради възходящата известност през годините на бодишейпинг процедурите.  Чешката компания стартира разнородни продуктови нововъведения, като най-отличителни измежду тях са Emsculpt Neo, Emsculpt, BTL Emtone, BTL Exilis Ultra. По време на форума един от най-популярните центрове за здравна хармония у нас, Evolution Aesthetic & Laser Center ще показа своите усещания и резултати от използването на  Emsculpt, както и лечебните му приложения.  Гостите на събитието ще имат опция да се срещнат в подробност със спецификите и преимуществата на новаторски комбинирани способи за понижаване на обиколки, оформяне на тяло и унищожаване на целулит.

Събитието ще се организира с медийната поддръжка на водещи български медии като Стандарт, както и на медийните групи Novinite Group и Бранд Медия България. Повече за идния Innovation Medical Aesthetic Forum може да откриете на страницата на събитието  или на  профила на компанията.  

За BTL Industries


BTL Industries е измежду водачите в създаването, производството и търговията на електронна здравна инсталация в световен мащаб. Компанията се развива сполучливо над 20 години на българския пазар. Производствената й база се намира в Пловдив, където работят над 400 души. BTL разполага и с R&D център в София с 30 чиновници. Компанията създава високотехнологична здравна инсталация в 3 съществени посоки – физиотерапия, кардиология и естетична медицина, като продуктите й се оферират допълнително от 120 страни на 6 континента. Апаратите, създадени от BTL Industries , са отличени с редица награди за иновативност, дизайн и принос в развиването на медицината в международен мащаб.  

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР