БСП за България подписа споразумение за съвместно явяване на парламентарните

...
БСП за България подписа споразумение за съвместно явяване на парламентарните
Коментари Харесай

Още 7 леви формации влизат в обединението около БСП

" Българска социалистическа партия за България " подписа съглашение за взаимно явяване на парламентарните избори с Политическа партия " Подем ", Българска земеделска партия, Политическа партия “Българска пролет”, Политическа партия " Българска левица ", Политическа партия “Движение за обществен хуманизъм”, Политическа партия “Съюз за отечеството” и Социалистическа партия Български път, увеличавайки огромното ляво обединяване с още 7 политически партии. Това оповестиха от " Позитано " 20.
" Благодаря Ви, че сме дружно. На предходните избори нашата коалиция беше със 17 обединения, в този момент сме 21. Ще се радваме всички интензивно да вземат участие във образуването на политиките на " Българска социалистическа партия за България " в идващото Народно заседание “, съобщи заместник-председателят на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров.
Пред новите сътрудници Зафиров разгласи, че другата седмица следва лявото обединяване да се разрасне с още 8 цивилен придвижвания и организации.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР