БСП уверено стартира откриването на предизборната кампания за нов парламент

...
БСП уверено стартира откриването на предизборната кампания за нов парламент
Коментари Харесай

БСП открива предизборната си кампания със серия от събития в цялата страна

 Българска социалистическа партия решително започва откриването на предизборната акция за нов парламент с ясна поръчка за продобиване на изборите в цялата страна.

Социалистите от Варна, Русе, Бургас, Силистра, Пазарджик, Кърджали и Ямбол дадоха старт на конкуренцията в градовете си и показаха своите листи, визия и предизборна платформа.

Левицата стартира съревнованието за вота на хората под №4 в интегралната бюлетина и със слогана “С грижа за хората ".

" Българска социалистическа партия за България " откри предизборната си акция и в Бургас като показа публично всеки един от претендентите за народни представители " Успяхме да създадем една доста сполучлива листа. Обикновено ни питат каква е задачата ни. Целта ни е единствено победа. Единствената партия, която може да измести ГЕРБ от властта, е Българска социалистическа партия и всякакво прахосване на гласове е безусловно безсмислено и нездравословно за България “, съобщи по време на откриването лидерът на листата Петър Кънев.

Откриването на акцията във Варна стартира с осъществяване на обичания и известен артист Орлин Горанов. Водачът на листата на БСП-Варна и ръководител на градската организация в морската столица Борислав Гуцанов показа онлайн листата и целите на левицата. " Знам, че те ще защитят ползите на Варна, ползите на Българска социалистическа партия и най-много – ползите на страната ни ", съобщи Борислав Гуцанов, обявявайки сътрудниците си кандидат-депутати.

С флашмоб под формата на четворка пък започва акцията в Пазарджик. " Убеден съм, че ще бъда потребен с действителни решения, които да трансфорат района в един от най-бързоразвиващите се - с високи приходи, ниска безработица и чиста природа ", съобщи лидерът на листата Пламен Милев. Кандидатите за народни представители възпламениха по свещичка в храма " Покров Богородичен " и насочиха своите послания от локалната Чешма на желанията, съградена на свято още от древността място.

" Влизам с ясната цел, че ще спечелим. Аз съм младеж, необременен от политиката и обвързаности с нея. Лоялността към хората е моята съществена движеща мощ “, с тези думи лидерът на листата на Българска социалистическа партия в Кърджали Петя Михалевска показа себе си и своите цели. Партията първа откри акцията си в Кърджали, като с това за следващ път потвърди поръчката си за водещо място в идните резултати от изборния избор на 4-и април.

" Силистренци и хората в региона заслужават сигурност в бъдещето си – работа, приходи и най-важното – децата им да остават да живеят в родния край. Българска социалистическа партия влиза в акцията с ясното желание, че статуквото, докарало целия български народ и изключително нашия край до последна съсипия и обезлюдяване, би трябвало да остане в предишното. “ Това сподели лидерът на листата в област Силистра Вяра Емилова при откриването на предизборната акция в Дунавската градина.

" Ще върнем ролята на страната в ръководството като бранител на жителите, ще върнем справедливостта, ще върнем обществената сигурност и ще работим дружно всички за едно ново друго бъдеще за България “, сподели при представянето на листата на " Българска социалистическа партия за България “ за Ямболски изборен регион лидерът Кристиан Вигенин.

Кандидатите за народни представители от Русе оповестиха, че в работата си за страната  ще бъдат водени от почитание към истината, към науката, към експертността и професионализма и най-много към демокрацията. " В Русе можем да се гордеем изцяло с нашата листа. Тя е разумна, тя е подредена, в нея има опит, в нея има младост, в нея има сила, в нея има познания, в нея има Русе-град, в нея има и общините от региона. Затова със самочувствие, с сила, с религия в утрешния ден ви приветствам с началото на тази акция “, означи Крум Зарков – лидерът на листата и сегашен депутат.

Откриването на акцията продължава и в останалите области на страната.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР