БСП сезира главния прокурор за изнесените факти за безстопанственост, корупция,

...
БСП сезира главния прокурор за изнесените факти за безстопанственост, корупция,
Коментари Харесай

Нинова: Сезираме Гешев за изнесените факти във ВиК сектора от министър Димитров

БСП сезира основния прокурор за изнесените обстоятелства за занемареност, корупция, незаконно безучастие и умишлени дейности на министри, регионални шефове и кметове, касаещи напоителни системи, язовири, ВиК инфраструктура, пречиствателни станции, заяви водачът на българските социалисти.
Реакцията на Българска социалистическа партия е единствено ден откакто министърът на околната среда и водите Емил Димитров изнесе по време на петъчния парламентарен надзор скандални обстоятелства във ВиК бранша. Той предизвести, че те ще доведат до водна рецесия в страната и водни протести.
 Емил Димитров - Ревизоро: Бургас може да остане без вода Емил Димитров - Ревизоро: Бургас може да остане без вода
Бургас може да остане без вода през идната година, тъй като язовир " Камчия " е празен, заяви от парламентарната естрада министърът на...
„ Водата е национално благосъстояние и въпрос на национална сигурност “, написа Корнелия Нинова и посочи: „ Сезираме основния прокурор за изнесените обстоятелства.
Ще му предоставим стенограмата от съвещанието, с цел да стартира инспекция за възможни осъществени закононарушения от министри, от регионални шефове и кметове, както и от самия министър председател Борисов за неупражнен надзор “.
Веднага след ревюто на министър Димитров със мощно смущаващите данни за ВиК бранша, водачът на левицата в Народното събрание Корнелия Нинова съобщи от трибуната:
„ Чухте най-вярната и безкомпромисна оценка на ръководството на Бойко Борисов. Въпросите за въздуха, чистата вода и храна са въпроси за здравето на нацията “.
 Вкара ли Ревизоро прокуратурата в държавното управление? Вкара ли Ревизоро прокуратурата в държавното управление?
Станахме очевидци на най-хубавото осъществяване до момента на екоминистъра Емил Димитров – Ревизоро. Вчера от трибуната на Народното събрание то...
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР