БСП предлага отмяна на плоския данък и, както и освобождаване

...
БСП предлага отмяна на плоския данък и, както и освобождаване
Коментари Харесай

Нинова: Предлагаме да се премахне плоския данък и да се въведе прогресивен

Българска социалистическа партия предлага анулация на плоския налог и, както и освобождение на млади работещи хора до 26 години от налог върху прихода за физическите лица, както и фамилно подоходно облагане.
Това разгласи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по дебата по второто четене на Закона за Данък добавена стойност.
 Ново проучване твърди, че България ще е по-богата с напредничав налог Ново проучване твърди, че България ще е по-богата с напредничав налог
Премахване на плоския налог и въвеждане на прогресивно облагане стартира ново проучване, показано в КТ " Подкрепа " от Нови леви персп...
" Нашите оферти са за една сериозна смяна в данъчната и обществена политика в България. Безспорно в дебата за плосък или напредничав налог има идеологически спор лява или дясна политика е това..
Имаме и от години политически спор ГЕРБ - Българска социалистическа партия, тъй като ние за четвърти път този мандат внасяме тези оферти и постоянно спорим с вас политически. Този въпрос с изключение на идеологически и политически, е на първо място държавнически " , посочи водачът на Българска социалистическа партия.
регистрира Нинова.
Според нея на него би трябвало да се гледа през наравенството и бедността.
 Николай Марков: Бедността е най-голямата опасност за националната ни сигурност (ВИДЕО) Николай Марков: Бедността е най-голямата опасност за националната ни сигурност (ВИДЕО)
България е ръководена от задкулисието. Налице е симптоматика на мафиотска система, построена през целия преход. Управленските привилег...
" Как стои този въпрос с неравенството и бедността в България и може ли той да бъде решаван през данъчна и обществена политика., добави още Нинова.
Тя даде образец и с отчета на Българска народна банка, в който се споделя, че от март насам са се появили 146 сметки в банките с над 1 млн. лева " В пандемия България създава по 24 милионери на месец. В същото време през 2008 година те са били 98, през 2019 - 900, а в този момент 1070 до септември. Доклад на Българска народна банка ", натърти Нинова, представена от Фокус.
По думите й в това време най-малките влогове до 1000 лева понижават трайно, а междинните до 5000 лева понижават гладко, само че непрекъснато . Според нея това е сигнал за растящо неравноправие.
" Ето за какво ние от " Българска социалистическа партия за България " предлагаме един от методите да стартираме да преодоляваме това да мине през данъчна и обществена политика ", сподели още Нинова.
 Блокадите и общественото разграничаване усилват бедността и неравенствата, демонстрира изследване Блокадите и общественото разграничаване усилват бедността и неравенствата, демонстрира изследване
Цяла Европа е изправена пред беднотия и увеличено неравноправие (огромна бездна сред небогати и богати), които (ще) се дължат на налаганите...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР