БСП предлага конкретни политики в здравеопазването, икономиката, образованието и всички

...
БСП предлага конкретни политики в здравеопазването, икономиката, образованието и всички
Коментари Харесай

Вяра Емилова: БСП е единствената партия, която има програма за управление

БСП предлага съответни политики в опазването на здравето, стопанската система, образованието и всички останали браншове, уточни Емилова
" Управлението на ГЕРБ е еманация на безхаберието и корупцията. Бойко Борисов и Йорданка Фандъкова дължат пояснение на всички българи за трагичния случай, при който почина едно 16 годишно дете.

За страдание започнахме да плащаме и с живота си за това корумпирано ръководство. Това съобщи секретарят на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия и зам.-председателят на Предизборния щаб на левицата Вяра Емилова пред БСТВ в предаването " Студио Икономика " с водещ Нора Стоичкова.

Емилова изрази религия, че хората ще повярват на левицата и тя ще завоюва идните парламентарни избори. “БСП е единствената партия, която има стратегия за ръководство. Ние предлагаме съответни политики в опазването на здравето, стопанската система, образованието и всички останали браншове, които са направени с грижа за хората и заставаме твърдо зад тях. Безработица, демографска рецесия и връщане на дребните обитаеми места към средновековието са част от резултата на ръководството на Борисов.”, бе безапелационна Вяра Емилова.

Зам.-председателят на Предизборния щаб на Българска социалистическа партия уточни, че ръководещите се пробват посредством внушения и операции да сплашат хората, с цел да понижат изборната интензивност.

Тя напомни, че през последните 4 години Българска социалистическа партия е упорствала гласуването да бъде машинно, както и да има видеонаблюдение в секциите, тъй като това ще направи изборния развой почтен и транспарантен.

Секретарят на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия описа и за връзката й с родния й град Силистра: “Аз съм родена в Силистра и тя е в сърцето ми. През последните 10 години никой не предприе каквито и да е дейности, с цел да може посредством дунавската тактика да се помогне на Силистра и района.

Една от моите съществени цели ще бъде да задействаме дунавската тактика, тъй като тя е жизненоважна за райони като нашия.”, акцентира Вяра Емилова.

Емилова посочи, че приема като извънредно огромна отговорност да бъде лидер на листата за област Силистра: “Наше обвързване е да предложим бъдеще на всички хора, тъй като през последните 10 години ръководещите от ГЕРБ им го лишиха.

Вярвам, че с ентусиазма на всички мои съграждани ние ще спечелим, тъй като това е борба за бъдещето.

Тръгваме към победа с грижа за хората и религия за Силистра! ", съобщи Вяра Емилова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР