БСП поиска оставката на председателя на парламента Димитър Главчев. Това

...
БСП поиска оставката на председателя на парламента Димитър Главчев. Това
Коментари Харесай

БСП поиска главата на Главчев, не си вършел работата

БСП изиска оставката на ръководителя на Народното събрание Димитър Главчев. Това разгласи на брифинг в Народно събрание водачът на социалистите Корнелия Нинова.  Като причина тя уточни превишаването на права и редовно несъблюдение на отговорностите му.

" Парламентът не работи към този момент шеста седмица ", посочи Нинова. Тя добави,ч е държавното управление и болшинството нямат управническа и законодателна стратегия. " В същото време законите, които ние внасяме не се гледат нито в комисии, нито в зала. По това време ГЕРБ чете заявления цялостни с ненавист и борба, които целят да прикрият управническата им отпадналост ", акцентира тя.

" Това е отношение освен към Българска социалистическа партия и коалиция " Българска социалистическа партия за България ", това е отношение към един милион българи, които ние представляваме. Председателят на Народното събрание би трябвало да е пръв сред равни ", сподели водачът на Българска социалистическа партия.

Тя разясни, че Главчев не извършва правилника на Народното събрание и не санкционира народните представители, че насочат закани, думи, които повреждат положителното име и непочтено държание. " Г-н Главчев не взема отношение, когато от трибуната се случва това и то от политическата партия, която съставлява ", съобщи тя и акцентира, че Главчев редовно не си изпълняла отговорностите по устав.

" Внасяме нужната подписка за това, като условието е 1/3 от народните представители ", разясни Нинова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР