БСП поиска оставката на министъра на културата Боил Банов заради

...
БСП поиска оставката на министъра на културата Боил Банов заради
Коментари Харесай

БСП: Боил Банов да подава оставка, ощетил е данъкоплатците със 700 00 лева


Българска социалистическа партия изиска оставката на министъра на културата Боил Банов поради пропуснатия период за обжалване на делото за ремонта на Ларгото. Министерството на културата е изтървало периодите за обжалване, вследствие на което българският поданик окончателно губи 700 хиляди лв.. Това сподели пред публицисти депутатът от "БСП за България " Александър Симов.

"Виждаме, че отговорността за това скандално безучастие на министерството ще понесе някаква юристка на нищожен пост. Това е замазване на следите. Отговорността следователно, при такава спекулация би трябвало да се понесе само и единствено с оставката на Боил Банов.

Призоваваме и Бойко Борисов да изиска неговата оставка мигновено, откакто виждаме, че Банов няма мъжеството, няма морала самичък да се отдръпна от поста си ", сподели Симов, представен от Българска телеграфна агенция.

Депутатът от левицата напомни абсурда "Ало, Банов ". "В началото на тази година Българска социалистическа партия извади на бял свят скандалната спекулация на културния министър Боил Банов за Ларгото, с която той икономисва 700 хиляди лв. на частен бизнесмен. Тогава главното опрощение на Банов беше: "Какво желаете от мен, нали водим дело и евентуално ще го спечелим ". Вчера видяхме по какъв начин тъкмо води дело Министерството на културата ", сподели Симов.

Той уточни, че са сезирали прокуратурата и изрази вяра тя да си свърши работата и още веднъж да огледа към този случай.

Източник: novinite.bg
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР