БСП обсъжда актуалната политическа обстановка и избора на нов предизборен

...
БСП обсъжда актуалната политическа обстановка и избора на нов предизборен
Коментари Харесай

БСП избира новия си предизборен щаб

БСП разисква настоящата политическа конюнктура и избора на нов избирателен щаб за предварителните избори на 11 юли. Социалистите считат, че би трябвало да има някаква смяна в тактиката предвид на резултата, който реализираха на предходните избори на 4 април и смяна в метода им към гласоподавателите.

Засега не се загатват имена за членовете на щаба.

На влизане представители на партията разясниха и измененията, които бяха направени от служебния кабинет в Министерство на вътрешните работи и организациите към Министерство на финансите.

„ Мисля, че това са нужни рокади, тъй като този модел на ръководство в България господства по този метод повече от 10 година Знаете за назначението на „ калинките “ от предходни държавни управления на ГЕРБ и по какъв метод работи този модел, трансформира се в паралелна страна “, сподели Филип Попов.

Румен Гечев добави, че първата работа в първите 15 минути е да се сменят всички политически кабинети и това не предстои на коментар.

“Хората, които сътвориха термина „ чистка “ и го въздигнаха в фетиш, помислете си единствено какво направиха 2009 година В момента е повече от смешно да се оплакват от чистки. Това не е чистка, всяка нова администрация има правото да уточни фрагментите, с които да работи ", уточни Александър Симов.

Според Антон Кутев няма по какъв начин да променим страната, в случай че не променим хората.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР