БСП настоява за намалена ставка за стоки от първа необходимост.

...
БСП настоява за намалена ставка за стоки от първа необходимост.
Коментари Харесай

БСП настоява за 760 лв. минимална заплата от 1 юли, 0% ДДС за хляба, намалена ставка за стоки от първа необходимост

БСП упорства за понижена ставка за артикули от първа нужда. Ще продължим да настояваме минималната работна заплата да се усили от 710 на 760 лв. от 1 юли. Това съобщи ръководителят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Георги Свиленски по отношение на оферти пакет от антиинфлационни ограничения, представен от Българска телеграфна агенция.

Ще продължим да настояваме и за необлагаем най-малко в границите на една минимална работна заплата, уточни той. Свиленски разяснява, че тази мярка не намира необятна поддръжка, само че задача на Българска социалистическа партия е да я отстоява в идните договаряния. Той сподели, че ще упорстват за понижаване на Данък добавена стойност за продуктите в дребната потребителска кошница, което още не намира поддръжка, само че ще упорстват най-малко за нулева ставка за хляба.

Радваме се, че политиката, която определихме за значима за нашата партия, а точно приходите на хората, цените на стоките и въобще благосъстоянието на българските жители, стартира да намира поддръжка и изражение в предложенията на съдружните сътрудници, разяснява Свиленски.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР