БСП иска първо коалиционно споразумение, а след това делба на

...
БСП иска първо коалиционно споразумение, а след това делба на
Коментари Харесай

ЗАСЕЧКА В КОАЛИЦИЯТА: Корнелия Нинова: Първо коалиционно споразумение, после делба на постове! Не е вярно, че ще съм първа председател на Народното събрание

БСП желае първо съдружно съглашение, а по-късно подялба на постове. Това разгласи ръководителят на партията Корнелия Нинова, която събра публицистите на „ Позитано 20 “.

„ Вчера от едно писмо от партия (бел. ред. ДСБ) излезе, че сме се договорили, че ръководителят ще се избира на ротационен принцип. И че аз ще съм първа. Не е правилно, най-малкото щях да знам за това “, отхвърли Нинова.

Тя акцентира, че към момента има противоречиви въпроси по съдружната стратегия, по тази причина упорства за обща политическа среща на четирите партии и да се приготви документално съдружно съглашение. После то би трябвало да бъде утвърдено от груповите органи в Българска социалистическа партия. „ Не знам другите партии по какъв начин вземат решение, само че това са значими решения за страната “, съобщи тя.

„ Искаме да има държавно управление, което да преведе България през рецесиите. Доказали сме, че се борим в задкулисието, по тази причина не можем да допуснем, че участваме в подмолни сделки “, разгласи Нинова.

По думите ѝ никое от имената на лансираните за постове социалисти не било правилно.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР