БСП и нейният лидер съдействат на стратегията на Васил Божков

...
БСП и нейният лидер съдействат на стратегията на Васил Божков
Коментари Харесай

ГЕРБ няма да позволят на БСП да изперат имиджа на Божков

БСП и нейният водач спомагат на тактиката на Васил Божков да трансформира следствието против себе си от престъпно в политическо. Така депутатът от ГЕРБ Тома Биков отговори на брифинга на Българска социалистическа партия от малко по-рано през днешния ден.

Първите, които се притекли на помощ на Божков, били членовете на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия. " От ГЕРБ нямаме желание да се оправдаваме за един от най-големите триумфи на настоящия ни мандат - разтурването на бизнеса на Божков и преустановяване на активността му на стопанската и политическата сцена на страната ", акцентира Тома Биков.

По думите му сега се организира конфликт сред страната и един човек, упрекнат за редица закононарушения с много учредения. " ГЕРБ е на страната на страната в тази обстановка. Българска социалистическа партия обаче избра да бъде на страната на Божков. Смятаме, че госпожа Нинова, в желанието си да завоюва лидерското място в Българска социалистическа партия, въвлича цялата партия в една доста комплицирана обстановка, поради която и цялата партия ще заплати политическа цена ", предизвести Тома Биков. Хората виждат кой се опълчва на нерегламентираните действия - сенчести и политически дейци. През годините Българска социалистическа партия постоянно е ставала съизвършител на сходни практики, които граничат с проведената незаконна група, отсече Тома Биков. Битката и войната, която се води сега имат задоволително доста залози, с цел да си вършим илюзии, че ще мине по този начин. Но Тома Биков не е очаквал Българска социалистическа партия да се включи толкоз очевидно в поддръжка на такива хора като Божков.

Тома Биков изясни, че една анкетна комисия се занимава с проучването на избрани проблеми. Ако задачата на Българска социалистическа партия е да покаже кой е отговорен и почтен, няма да се случи, защото по тази причина си има съд. Ако от Българска социалистическа партия желаят да трансфорат една анкетната комисия в адвокатска адвокатска фирма, която да изпере имиджа на Божков, няма да го позволим ", уточни Тома Биков.

Васил Божков не ни е интерес, както не ни е забавен всеки един престъпен в цялата страна. Той е забавен за Нинова и за съда, означи Биков.

Той прикани хората да се обединят и да слагат граници от кое място стартира престъпната активност. Българска социалистическа партия сега се пробват да върнат Божков в родината му, само че не и там, където му е мястото - в ареста, уточни Биков.

ГЕРБ ще одобри основаването на желаната от социалистите анкетна комисия, само че тя ще бъде на анкетна комисия и за Баневи, Божков, Бобокови и всички милионери от престъпния преход. От ГЕРБ ще подкрепим основаването на такава комисия и ще се включим интензивно, акцентира Красимир Ципов.

Бившият зам.-вътрешен министър Красимир Ципов уточни, че Българска социалистическа партия умее единствено да разгражда държавността. Кой различен има волята да се оправи против милионерите в България, запита реторично Ципов.

От ГЕРБ не се опасяват от предварителни избори, тъй като не мислят, че социалистите имат капацитета да употребят ръководещите. А и един политически план не се прави на плажа в Дубай, съобщи Манев.

Показателно от дейностите на Българска социалистическа партия е, че има връзка сред Божков и Българска социалистическа партия - всичко се е случило преди във времето и се е гради този план, сподели депутатът в отговор на въпрос дали може да има общ политически план сред " алените " и предприемача Васил Божков. Българска социалистическа партия не могат да дават отговор на въпросите, с изключение на с комикси, отсече Маноил Манев и не се нае да пророкува.

Важно е съгласно Ципов, какво е отношението на Българска социалистическа партия за поръчката за политически план от страна на Васил Божков и дали идната година този плана няма да излезе нескрито, както и да стане част от обединението " Българска социалистическа партия за България ".

Маноил Манев пък пита мощен ли е хардуерът на Българска социалистическа партия?

" Силен е по какъв начин, всички са хардлайнери там и всички са подготвени като танкове и матросовци да бранят кого ли не, единствено да имат полза. Софтуеърт им е слаб и повече от нелепостта да търсиш всякаква провокация - не могат друго да измислят ", отсече Манев.

Той желае да знае за срещата сред Нинова, Божков и Златев и какво са си споделили и какво са се разбрали тези трима индивида. Кое е паралелната страна, запита той.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР