БСП е гарант за осигуряване на сигурност, социална справедливост, стабилизиране

...
БСП е гарант за осигуряване на сигурност, социална справедливост, стабилизиране
Коментари Харесай

Още 7 формации в БСП за България

БСП е поръчител за обезпечаване на сигурност, обществена правдивост, стабилизиране на страната, бързо икономическо възобновяване и има ясна стратегия за първите 100 дни на ръководството след изборите. Това съобщи в Елхово лидерът на листата на левицата за Ямбол и Пловдив Кристиан Вигенин. Той и претендентите за народни представители на " Българска социалистическа партия за България " Пенка Илиева, Владимир Стоев и Здравко Златаров се срещнаха и разговаряха с елховлии.

Вигенин напомни най-спешните ограничения, които Българска социалистическа партия предлага за преодоляване на рецесията - понижаване на Данък добавена стойност от 20% на 9% на енергоносителите и на главните храни, разширение на броя на енергийно слабите фамилии и размера на помощите, обезпечаване на безвъзмездни 200 киловатчаса за всяко семейство до март; свръхпечалбите, насъбрани в енергийните производители и търговци, да се разпределят заслужено върху българския бизнес и стопанска система. Пенка Илиева посочи, че с помощта на Българска социалистическа партия беше нараснало заплащането на втората година от майчинството. Владимир Стоев уточни, че левицата е за подпомагането на общините при решение на най-неотложните проблеми с превоза, амортизираната ВиК-мрежа и разрушената улична мрежа. Здравко Златаров дефинира " Българска социалистическа партия за България " като виновна политическа мощ, която отстоява правила.

Вигенин участва и на откриването на акцията на Българска социалистическа партия в Търговище, където поддържа листата на партията и лидера ген. Кольо Милев. " След тези избори левицата има късмет да се трансформира в ядро и дирек на идващото ръководство и да сътвори към себе си устойчиво болшинство, като заложи на опита, с който множеството от новите кандидати не разполагат. Влизаме в акцията с съответни оферти, облечени в законодателни начинания ", акцентира той. Това е единственият изборен регион, в който може да изберете двама генерали - ген. Милев и ген. Радев, обърна се Вигенин към жителите на Търговище. Хората неотложно би трябвало да усетят поддръжката на страната във всеки бранш, съобщи ген. Милев. " Кризата е явна и тревожи всички, следва зима с доста незнайни и единствено рационалната политика може да внесе утешение и да понижи вредите. Българска социалистическа партия е мотор и поръчител за политика на разсъдъка, за политика на нелеките, само че виновни решения ", акцентира той. Българска социалистическа партия предлага фамилно подоходно облагане, еднократна помощ за второ и трето дете, безплатните медикаменти за децата до 14-годишна възраст, по-ниска Данък добавена стойност ставка за съществени хранителни артикули, изреди лидерът на листата.

Българска социалистическа партия има подготвени решения и експерти, които незабавно да поемат кормилото на властта, с цел да се излезе от рецесията, сподели при откриването на акцията в Смолян лидерът на листата Емил Хумчев. Той акцентира, че единствено левицата има стратегия за първите 100 дни на новия парламент, в която са заложени ограничения за всеки бранш. Хумчев изрази паника, че за 10 години Смолянска област е първа у нас като най-обезлюдяващ район. По думите му обаче Българска социалистическа партия има решения за излизане от демографската рецесия, от безвремието и апатията. Българска социалистическа партия предлага повече страна, повече регулация, поддръжка за възрастните хора и младите фамилии, безапелационен бе Хумчев. Депутатите от района ще упорстват за повече пари за Смолян в бюджета за следващата година.

Да пазим родното произвеждане, прикани лидерът на листата на Българска социалистическа партия в Ловеч Вяра Емилова, която се срещна с локални производители. " Проблемите ви са нормалните за всеки малък фермер в България - липса на държавна поддръжка, липса на директен достъп до тържищата, липса на каквато и да е отбрана против капризите на времето и изключително против градушките, наводненията и сушата. Малкият и междинен бизнес са гръбнакът на нашата стопанска система и Българска социалистическа партия е подготвена с ограничения в тяхна отбрана, както е записано в програмата за ръководството на левицата в първите 100 дни ", акцентира Емилова.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР