Брутално убийство беляза тази седмица. Една жена в Русе загуби

...
Брутално убийство беляза тази седмица. Една жена в Русе загуби
Коментари Харесай

Криминален психолог за убийството в Русе: От самото начало са решили да я лишат от живота ѝ


Брутално ликвидиране беляза тази седмица. Една жена в Русе загуби живота си. А ние не можехме да намерим пояснение какво може да извади от хората такава свирепост.

В началото на седмицата собственичка на верига аптеки в града и брачна половинка на общински консултант от ГЕРБ- Еранухи Пехливанян, е открита убита по изключително нечовечен метод. Тялото на дамата е било открити в река Русенски Лом. 10 дни по-рано дамата е изчезнала, а сигналът в полицията е подаден на 14 януари.

Двама души вършат цялостни самопризнанията за жестокото ликвидиране. Жената е била следена към месец от причинители, които научили, че нормално носи в себе си огромна сума пари в брой. Във съдбовния ден я причакват наоколо до аптека. Извършителите настояват, че са решили да я убият в хода на грабежа.

„ Още в началото са решили да я лишат да живота ѝ. Щом не вземаш ограничения да се прикриеш, планировката е била да вземат каквото могат от нея и по-късно да я лишат от живота “, разяснява престъпният психолог Тодор Тодоров в „ Тази неделя “.

Според него причинителите имат доста повече престъпни действия в своето минало, в сравнение с е известно.

„ В тази работа има последователност. Не се става нарушител от през вчерашния ден за през днешния ден. Щом си решил да убиеш за някакви пари, които не са доста, за теб човешкият живот няма никаква стойност, а единствено парите “, разяснява Тодоров.

По думите му обаче те не са били задоволително " положителни логистици ", с цел да могат да наблюдават жертвата си цялостен месец и най-вероятно са събирали информация за нея от други хора.

Що се отнася до изказванията на познати на един от причинителите, че той е спокоен и спокоен човек, престъпният психолог означи, че не се си спомня в своята кариера някой палач да е бил описван от познатите си като неприятен човек – „ те постоянно си заплащат сметките и поздравяват “.

Според Тодоров изказванията на единият причинител, че е бил заставен от своя съизвършител със опасност да взе участие в убийството са „ нелепи “. По думите му той е имал задоволително време, с цел да реагира.

Вижте целия диалог във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР