Брутално нападение над млад учител от Бургас е станало тази

...
Брутално нападение над млад учител от Бургас е станало тази
Коментари Харесай

Озверял циганин се нахвърли с нож върху учител в Бургас заради 20 лв.

Брутално нахлуване над млад преподавател от Бургас е станало довечера в бургаския кв. "Кумлука ". Циганин е заплашил с нож 24-годишния преподавател Димчо Димитров на автобусна спирка, оповестява "Флагман ".

Младият мъж преподава на учениците в Средец, само че на прибиране към дома си в бургаския ж. к. "Лазур " става жертва на грубо нахлуване.

Когато слиза от рейса от Средец за Бургас на спирката на ул. "Чаталджа ", към него се спуска смуглият гражданин на кв. "Кумлука ", който лудо крещи: "Дай 20 лв., имам нож, ще те заколя ". Димчо е шокиран, споделя му, че няма пари и ромът озверява и стартира да хвърля по него предмети.

Само идването на млада жена на спирката избавя учителя по британски език от нечовечен побой. Когато се появява, нападателят изчезва от мястото, само че Димчо е уплашен до гибел.

Двамата подават сигнал на тел. 112 и сега Димчо Димитров дава показания в 5 РПУ в ж. к. "Лазур ". Той е сигурен, че нападателят му ще бъде хванат, защото целият екшън е сниман от камерата за видеонаблюдение на спирката.

Вижте извънредния роман на учителя по британски език Димчо Димитров на влизане в районното, с цел да подаде тъжба против нападателя си:

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР