Бруталният побой, който въоръжени с железни пръти мутри нанесоха над

...
Бруталният побой, който въоръжени с железни пръти мутри нанесоха над
Коментари Харесай

Арестуват знаков наркобос за побоя в Левски

Бруталният побой, който въоръжени с стоманени пръти мутри нанесоха над маркетинг шефа на „ Левски ” Цветан Вълчев, е поръчан от тартора на хулиганската формация „ София Запад ” Любомир Костадинов – Младежа. Това е главната версия, по която работят столичните криминалисти, оповестява Lupa.bg.

Любо Младежа ще бъде извикан на разпит в Столична дирекция на вътрешните работи и най-вероятно до ден-два ще бъде задържан по съмнения, че е поръчал бруталната инквизиция над рекламния началник на „ Левски ”.

Гангстерското нахлуване над Цветан Вълчев се състоя сутринта на 22 август пред офиса на „ Левски ” на ул. „ Тодорини кукли ” в София. Двама татуирани здравеняци причакаха рекламния началник и го смазаха от пердах пред очите на десетки шокирани минувачи. Агресорите избягаха с автомобил, който се търси от полицията. Според информация офанзивата е осъществена от мутри на врачанин с прякор Златко Малкия – разбойник от близкото обграждане на Любо Младежа. Заподозрените се търсят и евентуално до дни ще бъдат арестувани.

Помляният от пердах Цветан Вълчев е в излючително тежко положение в УМБАЛ „ Царица Йоана-ИСУЛ ”, а черепът му е пукнат на три места. Вълчев може да остане неработоспособен до края на живота си, лекарите са безапелационни, че той е оживял по знамение след животинския побой.

Що се отнася до Любо Младежа, то тарторът на хулиганската формация „ София Запад ” самичък е оставил улики против себе си. На 9 юли Костадинов се заканва във Facebook, че в скоро време ще има пребити чиновници на „ Левски ”.



На 9 юли Любо Младежа насочва закани във Facebook към рекламния отдел на " Левски ". Причината - лишен му е бизнеса с фенски продукти

В обява в обществената мрежа лежалия в пандиза като част от наркобанда Любомир Костадинов се гневи на изпълнителния шеф на „ сините ” Павел Колев и му написа: „ издишате, Павкааа, издишате ”. След това Младежа се заканва: „ По-нататък сцената от едноименния филм продължава с пердах. Скоро и в нашия „ филм ” по този начин ще стане ”.

Повод за напрежението в „ Левски ”, довело до бруталната мутренска разпра, е решението на новия притежател на „ Левски ” Васил Божков да отреже кранчето на „ София Запад ” – хулиганска формация, с която всички прародители на хазартния необут като президенти на „ Левски ” се съобразяваха. В бандата „ София Запад ” членуват над 130 хулигани, като болшинството от тях са лежали в пандиза за разнообразни прегрешения, главно – търговия с дрога.



Групировката " София Запад ", ръководена от Любо Младежа, е формирана единствено от бандити с внушителни крими досиета

Самият Любо Младежа, който е първи братовчед на Любомир Симеонов –Любо Чука, бе измежду босовете в търговията с кокаин в София допреди няколко години. През 2011 година той влезе в пандиза като част от наркобандата на Таки и откакто излежа присъдата си от 3 години пандиз, се завърна отпред на организацията „ София Запад ”.

„ Доскоро „ София Запад ” прибираше пари от търговията с екипировка и фенски продукти на „ Левски ”, само че новата администрация реши да скъса с порочната процедура да изхранва престъпна конструкция. Месечната облага от търговия с фланелки, екипи и други продукти, доближава до 50 000 лв., като главните доходи идват от онлайн продажби. Тези пари отиваха у Любо Младежа, Степан и още трима-четирима „ криминалци ”, твърди осведомен със обстановката на „ Герена ”.



Изпълнителният шеф на " Левски " Павел Колев към този момент е охраняван от двама телохранителя

След побоя над Цветан Вълчев на изпълнителният шеф на „ Левски ” Павел Колев е назначена защита персонално от Васил Божков, защото имало данни, че се приготвя нахлуване и над него.

Източник: lupa.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР