Брутален конфликт избухна между двама от мъжете във „Фермата“, а

...
Брутален конфликт избухна между двама от мъжете във „Фермата“, а
Коментари Харесай

Чавдар и Ивайло се хванаха за гушите

Брутален спор избухна сред двама от мъжете във „ Фермата “, а стопанството се раздели на враждуващи лагери. Барманът Ивайло, който презира разпоредбите, си замени грозни обиди с фена на реда - хлебарят Чавдар. Претендентите за стоте хиляди лв. си крещяха разярени, удряха по масата и пръскаха слюнки, само че до физическа разпра по този начин и не се стигна.

Вбесен от арогантното държание на Ивайло и от отводът му да се преценява с който и да било, Чавдар го назова „ клоун “ и „ дъно “.
„ Аз съм от друга квас, не съм капризен дрисък. Извън фермата Ивайло е мишка, а такива като мен го ритат. Ще го изцелявам на Арената, кръв ще има “, закани се най-възрастният участник, който претендира да е най-мъдрият и просветен измежду риалити героите.

Барманът, който сервира на звезди в Лондон, не му остана задължен. „ Чавдар е позьор. Като фермер на седмицата той вкара не народна власт, а тирания. Компрометира се като водач и престиж “, отсече Ивайло, откакто докара хлебаря до нервност с провокациите си.

източник:Монитор
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР