Бруно Акрапович не бе уволнен като старши треньор на Локомотив

...
Бруно Акрапович не бе уволнен като старши треньор на Локомотив
Коментари Харесай

Ще има ли Локо Пд нов треньор? Бистрят съдбата на Акрапович на спешна среща в Локо

Бруно Акрапович не бе уволнен като старши треньор на Локомотив след вчерашната срамна загуба от Септември с 0:2. Президентът на клуба Христо Крушарски събра на незабавна среща след мача съветниците Александър Станков и Чавдар Цветков дружно Христо Бонев. След близо час заседание карето напусна Лаута, само че никой от тях не пожела да каже нищо. Направи усещане, че за първи път Крушарски не застана намерено в отбрана на Акрапович, при който черно-белите записаха най-трагичните визити на публични мачове. Не повече от 220 души бяха на Лаута макар положителният старт с еднакъв против Левски на " Герена ".  Левски - Локомотив (Пловдив) @@@
Самият Бруно Акрапович не изневери на нрава си и разгласи, че оставал да се бори. Дори и той обаче призна, че към този момент тимът му няма късмет за първата шестица. Не е изключено обаче през днешния ден босненеца да бъде уволнен и при гостуването на Етър в неделя отборът да бъде воден от различен треньор.
Междувременно фенските страници в обществените мрежи избухнаха остро против Бруно Акрапович и клубното управление. Най-нежното послание към Акрапович бе " физкултурник ". Доста от почитателите се усъмниха, че и в трите селекции, които направи, откогато пое Локо, са искрено комисионерски. " Марица " Първа лига 22 кръг, сряда 20 февруари  Локомотив (Пловдив) 0:2краен резулат  Септември (София)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР