Броят на случаите на новозаразени падат, а управлението на пандемията

...
Броят на случаите на новозаразени падат, а управлението на пандемията
Коментари Харесай

Борисов: Новите случаи на заразени продължават да падат

Броят на случаите на новозаразени падат, а ръководството на пандемията е доста вярно, съобщи на постоянното съвещание на кабинета министър председателят в оставка Бойко Борисов.

Той благодари на министрите си за свършеното в сферите им на подготвеност на днешното съвещание на кабинета. По думите му в областта на образованието и защитата никой не е правил повече от това държавно управление. Кабинетът е отпуснал спомагателни 240 млн. лв. за опазване на заетостта и поддръжка на фамилиите.

" Както бяхме дали обещание, с министър Ангелов, с доста вярното ръководене на пандемията - имаме и данните, можем да ги забележим за последното денонощие - България - 367 нови случаи, смъртни 61, Гърция - 1368 - 81 смъртни случаи, Сърбия - 1304 нови случаи. Аз съм уверен, че това, че ние единствени в света не затворихме църквите и манастирите от предишния Великден до момента и Господ ни оказва помощ, освен фантастичните медицински служащи, които имаме, всички медикаменти, които се закупиха, голямото количество ваксини, с които имунизираме, само че, както е казано в Библията, без Господа нищо не може да се направи ", сподели Борисов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР