Броят на официално регистрираните заразени с новия коронавирус (COVID-19) през

...
Броят на официално регистрираните заразени с новия коронавирус (COVID-19) през
Коментари Харесай

Нов рязък скок на новозаразените с коронавируса в Русия

Броят на публично записаните инфектирани с новия ковид (COVID-19) през миналото денонощие в Русия се е нараснал с 14 723 души .Това е един и половина пъти повече, в сравнение с при започване на седмицата, и най-много от четири месеца - от 13 февруари . Това демонстрират данните, оповестени от съветския действен щаб за битка със болестта, осведоми ТАСС.

В релативно изражение повишаването на броя на инфектираните е 0,28%, като от началото на епидемията в Русия инфектираните доближиха 5 208 687 души.

Вчера новозаразените бяха 13 510 души.

Русия се подрежда на шесто място в света по брой инфектирани по време на пандемията след Съединени американски щати, Индия, Бразилия, Франция и Турция.
 Москва затваря за три дни
Москва затваря за три дни

Локдаунът е поради пик на случаите на ковид

В момента 280 922 души не престават лекуването си в Русия.

Броят на руснаците, които са се възстановили от ковид, се е нараснал с 9 166 души през последните 24 часа, като от началото на епидемията са се възстановили 4 801 335 души.

Още 357 души са умряли от COVID-19 през последното денонощие против 399 души през вчерашния ден, като от началото на епидемията в страната са умряли 126 430 души .

Условната смъртност от заболяването (окончателната може да се дефинира едвам след края на епидемията) остана на равнището от 2,43%, следва от данните на щаба.

Русия се подрежда на осмо място в света по брой жертви по време на пандемията след Съединени американски щати, Бразилия, Индия, Мексико, Перу, Англия и Италия.
 Русия още веднъж с доста новозаразени и умряли от COVID-19
Русия още веднъж с доста новозаразени и умряли от COVID-19

Вече над 126 000 души са умряли от началото на епидемията
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР