Брониран военен всъдеход Humvee беше откраднат от оръжейна станция на

...
Брониран военен всъдеход Humvee беше откраднат от оръжейна станция на
Коментари Харесай

Откраднаха брониран армейски всъдеход

Брониран боен всъдеход Humvee беше откраднат от оръжейна станция на Националната армия покрай Лос Анджелис, оповестява CNN. Според ФБР всъдеходът Humvee е липсващ сутринта на 15 януари. Става дума за брониран Hummer в камуфлажна багра, който се прави оценка на към 120 000 $.

ФБР, които се причислиха към следствието, дадоха обещание премия от 10 000 $ за информация, която ще помогне за намирането на колата. Веднага след започване на следствието, на петия ден след клажбата високопроходимият брониран автомобил беше открит, освен това единствено на няколко благи от оръжейната зала във Върнън.

Кой е намерил автомобила - правоприлагащите органи или граждански - не се оповестява. В момента се търси похитителят. Не е оповестена информация за възможен обвинен или претекст за кражба. Интересно е, че в Съединени американски щати кражбата на военно транспортно средство е доста по-сериозно закононарушение от отвличането на скъпа суперкола, да вземем за пример.

Кражбата от военно оборудване е нарушаване на федералния закон и похитителят е изправен от угрозата да преседи до 10 години в пандиза. Ще напомним, че единствено ден по-рано в Съединени американски щати мъж открадна кола с дете и по-късно го върна на майка му. Той упрекна майката на детето в малтретиране на деца, а по-късно още веднъж потегли с колата си.

Thank you partners & for assisting the FBI’s Major Theft Task Force with the recovery of the today in SE Los Angeles County where it was processed by our Evidence Response Team. Our investigation continues to identify person/group responsible.
— FBI Los Angeles (@FBILosAngeles)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР