Брокерка на недвижими имоти от Свищов, получила 3 ефективни присъди

...
Брокерка на недвижими имоти от Свищов, получила 3 ефективни присъди
Коментари Харесай

Брокерка с 3 ефективни присъди за измами издъхна в затвора в Сливен


Брокерка на недвижими парцели от Свищов, получила 3 ефикасни присъди за измами, е умряла в пандиза в Сливен, заяви в. " Борба ".

За гибелта на 69-годишната Анелия Танчева е станало ясно по време на правосъдно дело в Окръжния съд във Велико Търново в края на предходната седмица. Там Танчева оспорва една от присъдите си. Магистратите са получили върната призовка от пандиза с придружително писмо, че 69-годишната жена е умряла в пандиза на 22 ноември. Каква е повода за гибелта обаче, не било още ясно и поради това делото било отсрочено за февруари следващата година. Сигурно било единствено, че Танчева не се е самоубила.

Брокерката апелира 5-годишна присъда за измами с ниви на жена от село Ресен. Тя бе въвела в подвеждане Емилия от селото, че би трябвало да изпраща средства, нужни за такси и разходи по водене на гражданско дело в Районен съд - Русе, за признание собствеността и следваща продажба на 117 дка аграрни земи, на които е правоприемник, в землището на с. Бъзовец, община Две могили. Това се оказа погрешно и брокерката нанесла вреди за 6461 лева, за които също бе наказана със същата присъда.

Преди това Анелия Танчева получи 3 години и 3 месеца затвор за машинация с ниви за 58 000 лв. от Районния съд във Велико Търново по реда на съкратеното правосъдно разследване. Скандално известната продавачка на парцели бе измамила този път мъж и жена от Велико Търново от края на 2013 година до април 2014 година Тя ги заблудила, че има опция да им обезпечи аграрни земи от висока категория в регионите на селата Павел, Караисен и Хаджидимитрово. Идеята била да подбере продаващи се ниви и след утвърждението на двамата да ги купи от тяхно име и за тяхна сметка и по-късно да им съобщи документите за благосъстоятелност. Брокерката обаче съумяла да измами фамилията и му предизвикала щета в размер на над 58 000 лева

По време на двете каузи тя към този момент излежаваше тригодишна присъда и бе наказана да заплаща 233 735 лева за измами със земи на свищовлии. Тя бе пратена в Сливенския затвор през февруари 2019 година Заради последното й разкрито закононарушение за 58 000 лв. бе изведена от килията, с цел да дава пояснения в остарялата столица.

Така за към две години Танчева се снабди с три ефикасни присъди, което прокуратурата регистрира като собствен самобитен връх.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР