Броени дни след световната премиера на първото по рода си

...
Броени дни след световната премиера на първото по рода си
Коментари Харесай

BMW M3 Touring е специално, но това е по-добро

Броени дни след международната премиера на първото по рода си BMW M3 Touring, компанията анонсира и първото "бойно " предопределение на суперспортното си комби- автомобил за сигурност на мотоциклетния шампионат MotoGP, и разгласи, че първата демонстрация на автомобила ще бъде във Англия при започване на август по време на British Grand Prix на Силвърстоун.

BMW M3 Touring MotoGP™ Safety Car е създаден въз основата на с M xDrive, което сходно на колата за сигурност отбелязва обществената си премиера по време на почналият през днешния ден Goodwood Festival of Speed във Англия.

Специалната версия на M3 Touring, която ще бъде употребена по време на стартовете от MotoGP шампионата, е оборудвана с всички налични детайли за персонализация и доработка на BMW M Performance Parts. ОСвен това автомобилът е получил спортни седалки Recaro, четириточкови защитни колани, спомагателна осветително-известителна система и други.

Силно усещане при M3 Touring MotoGP™ Safety Car прави и напълно новото осъществяване и настройване на накрайниците на изпускателната система, които са групирани в междинната част на купето, а не както е при серийната версия на M3 Touring в хоризонтално направление.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР