Броени дни след отпадането на извънредното положение искаме да съобщим,

...
Броени дни след отпадането на извънредното положение искаме да съобщим,
Коментари Харесай

Спортът в зала отново възможен и то на по-ниски цени

Броени дни след отпадането на изключителното състояние желаеме да съобщим, че порти отвориха и спортните зали. Най-голямата спортна верига у нас Pulse FitnessSpa е подготвена да посрещне още веднъж своите гости, предоставяйки естествено най-хубавите условия за спорт, изцяло съобразени с епидемиологичната обстановка в страната ни.
" Всички нужни ограничения за Вашата сигурност са взети. Изрично следваме рекомендациите на Министерството на здравеопазването, с цел да подсигуряваме Вашето здраве, комфорт и сигурност. "  - декларират от Pulse FitnessSpa  
Всичко по отношение на ограниченията можете да прочетете тук: 


Спазването на висока хигиена и дезинфекцията на залите не са нещо ново за водачите Pulse FitnessSpa . Основен претекст в тяхната работа е точно отношението към клиента. Точно по тази причина те оферират на своите настоящи и бъдещи членове нови, по-ниски цени на клубните карти, съобразени с провокациите на настоящата обстановка. Единствено изискване е да се възползвате от услугите на спортната верига в този момент.
След повторното отваряне на клубовете цената на членската карта става 49 лв/месец . Със своя абонамент фитнес запалянковците получават достъп до актуалните и бъдещите клубове в града, в който е закупена картата и могат да се възползват целодневно от фитнес, открит плувен басейн с плаж и групови занимания. От предлагането могат да се възползват всички в градовете София и Пловдив. Продължителността на участието е от един до три месеца, а обвързване с контракт не е нужно. Картите могат да бъдат закупени на място или онлайн на адрес: www. my.pulsefit.bg
Работното време на обектите, което важи до цялостното възобновяване на естествения режим на работа, ще бъде: п онеделник – петък: 07:00 – 21:30, събота - неделя: 09:00 – 21:30.
" Предизвикателствата, пред които сме изправени са многочислени, само че спортът е здраве и ние желаеме Вие да имате достъп до най-хубавата фитнес база в България, с цел да бъдете по-здрави и щастливи всеки ден ! Отново сме дружно, а дружно сме най-силни! Благодарим Ви за доверието! " - споделят от екипа на Pulse FitnessSpa
Добрата вест е, че до броени дни ще отвори порти и най-хубавият открит плувен басейн в София! След редица усъвършенствания и ремонт, басейнът на Pulse FitnessSpa West Park ще посрещне още веднъж своите гости, с цел да се насладят на слънцето и да се разхладят в горещите летни дни.

Въпреки комплицираната обстановка сега от Pulse FitnessSpa повдигнаха завесата и оповестиха, че при започване на месец юни ще бъде открит и най-новият клуб от веригата -   Pulse FitnessSpa Arena , от който всеки клубен член ще може да се възползва. Очаквайте детайлности!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР