Броени дни след официалната премиера за България на Huawei Watch

...
Броени дни след официалната премиера за България на Huawei Watch
Коментари Харесай

Продажбите на Huawei Watch GT 2 в България започват с летящ старт

Броени дни след формалната премиера за България на Huawei Watch GT 2, показан предходната седмица от Ивет Лалова в съвременна зала на Next Level Fitness Club, започнаха и продажбите на 46-милиметровата версия на модела.

Предлаган в два дизайна – напълно черен, и типичен с кафява каишка от еко кожа, той идва със мощно надградени механически параметри и функционалности по отношение на познатия към този момент Huawei Watch GT, на извънредно атрактивна целесъобразна крайноклиентска цена от 479 лева



Продажбите започнаха мощно още през уикенда в търговката верига Технополис, а от тази седмица моделът се предлага още и в трите мобилни оператора – A1, Теленор и Vivacom, комерсиална верига Техномаркет, и в партньорската мрежа на дистрибутора Polycomp.

За първи път в България Huawei показа и 42-милиметрова, дамска версия на Watch GT 2, отличаващ се с извънредно елегантна версия „ Refined Gold “, и класическа – с еко кожа в топло бежов цвят. Продажбите на класическата дамска версия ще стартират към средата на ноември на целесъобразна цена от 459 лв., а на Refined Gold версията – през декември на целесъобразна цена 559 лв..



Huawei Watch GT 2 е основан на първия профилиран чипсет на компанията за носими устройства - Kirin A1. Чипът работи с доста ниска консумация на сила и дава непостижим живот на батерията – 2 седмици за мъжкия и 1 седмица за дамския модел при нормална приложимост.

Новият HUAWEI WATCH GT 2 е благонадежден сътрудник в 15 спорта, в това число осем навън - тичане, вървене, катерене, планинско нанагорнище, колоездене, плуване навън, триатлон, и седем на закрито - вървене, тичане, колоездене, плуване на закрито, свободни тренировки, крос тренажор, гребна машина.

Той поддържа сателитните системи GPS и GLONASS, което е гаранция за вярно позициониране по време на подготовка и вярно премерване на изминатото разстояние.

Ключова за смарт часовника е функционалността HUAWEI TruSeen™ за тъкмо и дейно премерване на пулса.

В композиция с интелигентния логаритъм с изкуствен интелект, функционалността наблюдава сърдечния темп през цялото денонощие, даже и по време на сън, и дава скъпи вести при засичане на нетипични стойности, на които предлага да се обърне внимание.

Часовникът е скъп сътрудник и в следенето на равнищата на стрес и качеството на съня – две неща, които са извънредно значими както за възобновяване на тялото след спорт, по този начин и в забързаното бизнес всекидневие.

Изцяло нова за модела функционалност е съществуването на вградена памет за предпазване и възпроизвеждане на музика непосредствено от часовника, надалеч от смарт телефона. 46- милиметровата версия, която към този момент е в продажба, разполага с вградени микрофон и представител и поддържа Bluetooth позвънявания.



И двата модела идват с изтънчен дизайн от 3D стъкло, който ги трансформира както в скъп помощник в модерния ви начин на живот, по този начин и в моден аксесоар в разнообразни сюжети – спорт, бизнес или блестящо празненство. Изключително лесният механизъм за промяна на каишките разрешава да променяте стила съгласно случая и стила си, като 46мм версията е съвместима и с предлаганите до момента сменяеми каишки за предшественика му Watch GT в оранжево и маслено зелено.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР