Броени дни след като оповестиха развода си, Адел и Саймън

...
Броени дни след като оповестиха развода си, Адел и Саймън
Коментари Харесай

Адел оставя къщата в Лос Анджелис на бившия

Броени дни откакто оповестиха развода си, Адел и Саймън Канецки към този момент разпределят имуществото си. Това оповестява Daily Mail и прецизира, че преди няколко месеца певицата е трансферирала къщата в Лос Анджелис на предприемача.

Според документите, той е получил нотариалния акт с неговото име още през февруари тази година.

Американски медии оповестяват, че английската сензация Адел ще резервира имението си в Бевърли Хилс, което възлиза на към 9,5 милиона $.

Певицата към момента не е коментирала публично по какъв начин ще бъде поделено останалото имущество, добито по време на брака ѝ със Канецки.

Адел и брачният партньор ѝ оповестиха, че се развеждат след 9 години от началото на тяхната връзка и 3 години брак.

30-годишната певица и 45-годишният предприемач признават, че връзките им са се влошили от дълго време. Двамата не живеят дружно от няколко години, само че чак в този момент взели окончателното решение да пресечен брака си.

Адел и Саймън имат 6-годишен наследник. Заради момченцето певицата остави кариерата си на назад във времето и едвам откакто то поотрасна стартира да твори още веднъж и да върви по участия.

Попзвездата и някогашният ѝ считат да се разведат по взаимно единодушие и да си поделят отговорността по развъждането на своя наследник Анджело.

И до момента в който за Саймън идният бракоразвод е втори подред, Адел занапред ще се сблъска с бракоразводните процедури.

Наскоро изпълнителката разгласи, че приготвя най-новия си албум. Най-вероятно някоя от песните в него ще бъде отдадена на раздялата.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР