Броени дни преди предстоящото участие на Ивет Горанова на Световните

...
Броени дни преди предстоящото участие на Ивет Горанова на Световните
Коментари Харесай

Ивет Горанова пазарува от „олимпийската“ нискоемисионна витрина на Kaufland


Броени дни преди идното присъединяване на Ивет Горанова на Световните игри в Бирмингам, Съединени американски щати, олимпийската ни шампионка по карате посети „ олимпийската “ витрина на Kaufland. Тя се намира в хипермаркета на Kaufland в столичния кв. „ Банишора “ и е с внушителните 27,5 метра дължина.

Така наречената “витрина на бъдещето “ вкарва нов стандарт в обслужването. Освен впечатляващата дължина, присъща за витрината е характерната й форма, която улеснява извършването на покупки на клиентите, които могат да открият не нея свежи артикули с одобрено и безкомпромисно качество в основни за родния усет продуктови категории - прясно месо, риба, млечни артикули, месни и млечни специалитети и деликатеси. Витрината е нискоемисионна, построена е съгласно най-модерните екологични стандарти, разполага с LED осветяване и употребява хладилен сътрудник, който е в пъти по-щадящ околната среда спрямо стандартните.

Асортиментът на витрината надвишава 400 свежи и качествени продукта, измежду които салами, месни оферти, млечни и сирена, както и над 40 типа рибни специалитети. Ивет се спря пред нея, с цел да подбере подобаващите артикули за хранителния й режим, като не отхвърли селфита на нито един от посетителите на хипермаркета. Тя показа, че отпътува на надпреварата в Съединени американски щати с упоритостта да потвърди, че е най-хубавата в нейната категория и да зарадва българите и със златен орден от Световните игри.

Спортистка №1 на България за миналата година разкри, че преди идната конкуренция е на специфичен режим и по тази причина натъртва на качествените и свежи храни, каквито доминират в Kaufland. Тя не пропусна да избере плодове и зеленчуци от близо 800-те селектирани продукта в магазина. И макар че си пада по сладкото, заобикаля въглехидратите, като само си разрешава плодове или чист мед. В подготвителния за надпреварата режим тя натъртва повече на протеините в менюто си – пиле и риба, които избира да си готви сама. Ивет постави в кошницата си и сурови ядки и протеинови барчета, които съвършено прибавят в допълнение сила за интензивните й тренировки.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР