Броени дни преди евровота "съвместно национално-представително проучване на "Маркет Линкс"

...
Броени дни преди евровота "съвместно национално-представително проучване на "Маркет Линкс"
Коментари Харесай

Всичко е под контрол, успокойте се!

Броени дни преди евровота "съвместно национално-представително изследване на "Маркет Линкс " и бТВ ", даде 2% преимущество за ГЕРБ пред Българска социалистическа партия. Обръщането на наклонността се дължало на по-активната акция на ГЕРБ, изключително в лицето на премиера Бойко Борисов. "Когато министър председателят излезе и приказва и покаже, че нещата са под надзор, българските жители се успокояват ", заключи социолог в утринния блок.

Те, нещата, че са под надзор, надали някой се съмнява. Дори тези 3/4 от българите, които съгласно същото изследване настояват неприятен надзор върху средствата от еврофондовете и публичните поръчки. И "Маркет Линкс " е под надзор, та нали контролирано-контролиращата в нея беше някогашната съдружна вицепремиерка на Борисов Румяна Бъчварова, която ще бъде запомнена най-много с карикатурната си роля на вътрешен министър. За контрола над бТВ е писано задоволително, тъй че няма даже да припомняме.

Преди избори е обикновено да бъдат пускани сходни фишеци. И Корнелия Нинова твърди, че Българска социалистическа партия е сигурен победител а Борисов си търси оправдания занапред с изказванията за иден "нов Костинброд по учебника на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) ". Ще забележим какво ще излезе в неделя, само че пиарът работи под цялостна пара, министър председателят дава обещание, реже ленти и прави първи копки от всички точки на страната, а градушката от имотни кавги си бие ли, бие.

Има си социолози, политолози, обществени антрополози и народопсихолози, които да дъвчат тематиката. Може пък народонаселението в действителност да се е поуспокоило, откакто нахрани гнева си с отвращение от армията управнически мошеници. Като отпуши гнева и излее яда си, електоралната единица сяда на ракия със салата в очакване на следващата празнична серия, в която ще изплакне окото в Гърция и си споделя: "Ей, всички са маскари, но има и по-зле, дай да не става по-зле. Поне министър председателят е национален човек и като се издънят им бие шута - даже братовчедите си млати ". Колко му би трябвало на българина?!

И си е по този начин, обединението е постоянно постоянна, а кабинетът не пада. Не като в Австрия, където подвигнаха белия флаг поради един запис, а след резила на съдружния сътрудник в очакване да бъде наритан е и канцлерът. Тук записи въртим от години, в това число от премиерския дом в Банкя, само че първо никой не ще да ги ревизира, а след това стартират да проверяват само кой е създателят.

Така че нещата настина са под надзор, пък до каква степен се е успокоил народът, той да си каже. Нали по тази причина са изборите - дават опция да гласуваш за бъдещето си даже когато нямаш избор.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР