Броени дни преди едни от най-светлите християнски празници, bTV Media

...
Броени дни преди едни от най-светлите християнски празници, bTV Media
Коментари Харесай

bTV и партньори обединяват усилия в благотворителен концерт #ПомогниОтВкъщи

Броени дни преди едни от най-светлите християнски празници, bTV Media Group и сътрудници още веднъж сплотяват старания – този път в поддръжка на Българската хранителна банка. Под надпис #ПомогниОтВкъщи, на 8 април от 20.00 ч. bTV ще излъчи двучасов благотворителен концерт, даренията от който ще подкрепят най-уязвимите и наранени от изключителното състояние в страната възрастни хора и деца.

Събитието по концепция на „ Сингъл Степ “ и осъществено със съдействието на Joker Media ще бъде налично освен за всички пред дребните екрани, само че и онлайн - посредством лайфстрийм на btvplus.bg и цифровата платформа URBО, както и в ефира на bTV Radio и радио N-JOY.

Водещи на концерта ще бъдат неговите продуценти от „ Междинна станция “ Иван Христов и Андрей Арнаудов, а към тях ще се причисли и обичаната водеща на „ Бригада Нов дом “ – Мария Силвестър.

В поддръжка на идеята, в благотворителното събитие ще взе участие цяло съзвездие от обичани реализатори. Сред тях са треньорите от „ Гласът на България “ – Графа и Михаела Филева, Мария Илиева, Дони, Тони Димитрова, Люси Дяковска, Стефан Вълдобрев, Орлин Павлов, Васко Василев, Любо Киров, Криско, Виктория, Ния, Прея, Преслава и други звезди от музикалната сцена.

В сходство със строгите ограничения за предварителна защита на разпространяването на COVID-19, които bTV Media Group ползва, единствено дребна част от изпълнителите ще участват онлайн в студиото, ангажирано за събитието, при съблюдаване на всички хигиенични условия. Останалите артисти ще издигнат завесите към персоналния си свят за феновете и ще поддържат идеята с вълнуващи осъществявания от у дома.

Всеки, който има опция и желае да помогне на най-уязвимите групи от обществото, подкрепяйки Българска хранителна банка, може да го направи като изпрати SMS на стойност 1 лева с текст DMS HRANA на къс номер 17777.

За клиенти на А1, Telenor и Vivacom цената на 1 SMS е 1 лев. Дарения могат да бъдат направени още посредством: банков превод, кредитни и дебитни карти, както и посредством системите на ePay и PayPal, посечени в секция “Дари сега” на страницата на Българска хранителна банка - bgfoodbank.org.

В името на работата в интерес на хора в потребност, фондация „ Америка за България “ пое ангажимент за всеки 1 лев, дарен по време на концерта в интерес на БХБ, да подари още 1 лев в поддръжка на работата на хранителната банка. Ангажиментът на фондацията е в размер до 50 000 лв..
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 477 20 12 30 Света 1039922 24857 55170 222240 Заразени* Нови Починали България 477 20 12 Света 1039922 24857 55170
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР