Броени дни остават до началото на Мондиал 2018. Всички футболни

...
Броени дни остават до началото на Мондиал 2018. Всички футболни
Коментари Харесай

Пет имена, които заслужават вниманание на Мондиал 2018

Броени дни остават до началото на Мондиал 2018. Всички футболни почитатели чакат с неспокойствие изявите на огромните звезди - Лионел Меси, Кристиано Роналдо, Неймар, Томас Мюлер и Антоан Гризман. Наред с тях, по терените в Русия ще се изявяват не толкоз известни имена за необятната аудитория, които несъмнено има какво да покажат и занапред ще се приказва доста за тях.

ТОПСПОРТ Ви показва петима футболисти, които заслужават вашето внимание и имат капацитета да се трансфорат в откритието на шампионата.

Тимо Вернер (Германия)

Нападателят на Република България (Лайпциг) Тимо Вернер се обрисува като титуляр на върха на офанзивата на Германия. През последните два сезона 22-годишният голаджия загатна за сериозен капацитет, реализирайки цели 34 попадения в Бундеслигата. Неслучайно по петите му са съвсем всички европейски грандове, като колоната води Байерн (Мюнхен). На " Алианц Арена " виждат във Вернер съвършен заместител на Роберт Левандовски.

Бундестимът разполага с отлични реализатори в предни позиции, като погледите и упованията на множеството почитатели и експерти са ориентирани главно към Томас Мюлер, Марко Ройс и Месут Йозил.

 Снимка 361322
Източник:

Тимо Вернер разполага с неоспорим гений и голмайсторски усет. Освен това има неизчерпаема сила, с помощта на която пресира противниковата отбрана съвсем през целия мач. Плюс за него е, че може да играе и като крило и постоянно сменя мястото си с Томас Мюлер. Нападателят ловко задържа топката, а също така постоянно основава положения за съотборниците си.

В Германия виждат в негово лице съвършеният заместител на Мирослав Клозе. Самият футболист изрази мнение, че с цел да стане състезател от международна класа, би трябвало да смени тима си. Добро показване на Мондиал 2018 сигурно ще способства за по-бързото реализиране на сходен трансфер.

 Виктор Вутов за Мондиал 2018: Томас Мюлер ще поведе Германия към отбрана на международната купа
Виктор Вутов за Мондиал 2018: Томас Мюлер ще поведе Германия към отбрана на международната купа

" Бундестимът и Франция ще решат разногласието за трофея в пряк дуел "

Желсон Мартинш (Португалия)

Офанзивният футболист е считан за новото златно момче на Спортинг (Лисабон). 23-годишният състезател прави възторг с екипа на " лъвовете " и напълно скоро ще свети за някой от европейските грандове. Той е спряган за редица колоси, измежду които са Барселона, Байерн (Мюнхен) и британските отбори.

Коронната позиция на Мартинш е дясно крило, само че той може да играе със същия триумф и като нападател в система 4-4-2. Португалецът разполага с отлична скорост, а също така е мощен един на един. Има чудесно центриране, като постоянно асистира на Бас Дост. По-силният му крайник е левият, като нееднократно е застрашавал противниковата врата.

 Снимка 361324
Източник:

Мартинш изпрати отличен сезон със Спортинг (Лисабон) и се чака да бъде един от играчите, които да оказват помощ на суперзвездата Кристиано Роналдо по терените в Русия. Желсон ще се конкурира с ветерана Рикардо Куарешма за място в титулярния състав.

 Иван Тепавичаров за Мондиал 2018: 16 години очакване стигат, купата ще е в Бразилия
Иван Тепавичаров за Мондиал 2018: 16 години очакване стигат, купата ще е в Бразилия

Белгийците още веднъж потеглят с огромна кошница, само че още веднъж ще разочароват

Хаким Зиех (Мароко)

Мароко се класира за Световно състезание след 20 годишно спиране. " Лъвовете от Атлас " се намират в отлична форма, като се намират в серия от 17 мача без проваляне. Надеждите на целия народ са за положително показване по терените на Русия, където селекцията на Ерве Ренар ще би трябвало да се оправи с Испания, Португалия и Иран.

Мароканците имат отлична отбрана, а огромният им коз в предни позиции е Хаким Зиех. 25-годишният нападателен халф на Аякс е предназначен да провежда играта на отбора. Зиех е характерен плеймейкър. Разполага с отличен взор върху играта, като за това приказва огромният брой асистенции, които прави.

Халфът има прекрасен удар от далечна отдалеченост, а също така е отличен реализатор на статични положения. Може да играе и като втори нападател. През предишния сезон вкара цели 9 гола в 34 мача в Ередивизи.

 Снимка 361320
Източник:

Сардар Азмун (Иран)

Едва ли някой чака чудеса от тима на Иран на Мондиал 2018. Персийците попаднаха в сложна група. Компания им вършат Португалия, Испания и Мароко. Надеждите на всички в азиатската страна са свързани с нападателя на Рубин (Казан) Сардар Азмун.

" Иранският Меси ", както прочут 23-годишният футболист има всичко, с цел да се трансформира в огромен нападател. Името му е свързвано с редица европейски клубове. През предишния сезон той отхвърли трансфер в Ливърпул.

 Снимка 361323
Източник:

Азмун умее да намира празните пространства в наказателното поле, като по този метод падат и огромна част от головете, които бележи. Силен е и в играта с глава. Притежава отлична техника, която му разрешава да играе и като втори нападател.

В квалификациите вкара цели 11 гола, като бе с съществена заслуга за класирането на Иран за Мондиал 2018.

 Ралица Йотова за Мондиал 2018: Иран ще изненада любимците
Ралица Йотова за Мондиал 2018: Иран ще изненада любимците

Вижте блиц изявление с един от редакторите на ТОПСПОРТ

Ървинг Лозано (Мексико)

Ървинг Лозано е име, за което сигурно ще се приказва доста в бъдеще. 22-годишното крило направи впечатляващ сезон и оказа помощ на ПСЖ (Айндховен) да се пребори за купата в Ередивизи. Той осъществя цели 17 гола и бе голмайстор на " филипсите " през предишния сезон.

Постижението му е впечатляващо, поради обстоятелството, че той не е характерен централен нападател. Лозано впечатлява със скоростта, техниката и дрибъла си. Младокът е мощен един на един и постоянно основава голови положения за съотборниците си.

Освен това има прекрасен удар от далечна отдалеченост. През сезона нееднократно огорчи вратарите на противниците с неспасяеми шутове отвън наказателното поле.

ПСВ заплати за Лозано едвам 8 млн. евро на Пачука. Със сигурност мексиканецът няма да се задържи дълго в Айндховен, а положително показване на Мондиал 2018, ще форсира негов трансфер в някой от европейските грандове.

 Снимка 361325
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР