Броени дни остават до излизането на Sea of Thieves и

...
Броени дни остават до излизането на Sea of Thieves и
Коментари Харесай

Излезе дебютното видео към Sea of Thieves

Броени дни остават до излизането на Sea of Thieves и Rare ни приготвят за огромния дебют с премиерното видео на играта. В него с изключение на към този момент познати неща, като другите благоприятни условия за персонализация на корабите и героите, борбите със скелети и цялата онази забави, която ще ви предложи заглавието, виждаме и голямо морско страшилище – ужасно допълнение към пиратския свят на Sea of Thieves!

Играта ще показа голям открит онлайн свят, в която да почувствате свободата на средностатистически корсар. Освен да се забавлявате с другари на чаша грог, да изследвате света или просто да се шляете по плажовете и градовете, ще може да участвате в епични морски борби, да вземате на абордаж търговски кораби, да изпълнявате задачи, печелите награди и участвате в специфични общностни събития. А в случай че сте задоволително старателни и умели, може да достигнете и огромната цел – да станете именит корсар.

Междувременно, неотдавна Rare организираха дискусионна среща AmA (Ask me Anything) в Reddit, където дадоха отговор на много въпроси на консуматори на Reddit, които може да видите тук.

Sea ot Thieves излиза на 20-ти за Xbox One и PC.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР