Броени дни до появата на новото кралско бебе, спекулациите на

...
Броени дни до появата на новото кралско бебе, спекулациите на
Коментари Харесай

Имената, отхвърлени от Даяна, но харесвани от Меган

Броени дни до появяването на новото кралско бебе, спекулациите на Острова за пола му и по какъв начин ще бъде кръстено, се усилват. Фенове на Меган и Хари залагат къде ще се роди бебето и какво име ще му дадат.

Според английските медии, починалата принцеса Даяна е отхвърлила две имена за синовете си, които в този момент херцогинята на Съсекс обожава и нищо чудно да избере едно от тях. Това значи ли, че тя ще роди момче?

Андрю Мортън написа в книгата за принцеса Даяна, че тя не харесвала Артур и Алберт, само че била сложена пред приключен факт и тези имена участват в идващите имена на синовете ѝ. Така Хари в действителност е Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, а брат му – Уилям Артър Филип Луи Маунтбатън-Уиндзор.

Точно както на Хенри споделят Хари, по този начин и първото име на Меган е друго. Тя в действителност е Рейчъл Меган Маркъл, само че като актриса почнала да се показва с второто си име.

Според залозите, вероятността детето на херцогът и херцогинята на Съсекс да се споделя Албърт е 12/1, а Артур – 16:1.

Междувременно таблоидите оповестиха, че името на Меган е влезнало в британския речник като сленг. Вече думата „ meghanmarkle “ ще се употребява като глагол, означаващ „ да се банне “ или да се приключи общуването с някого.

Авторите на един от новите речници показват и образец: „ Тя „ меганмаркна “ приятелите си, когато стана известна “ или казано по-просто – тя пренебрегва приятелите си.

Много британци считат, че най-новия сленг е насмешка с кралското семейство.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР