Броени часове след световната премиера на най-очакваните модели на Samsung

...
Броени часове след световната премиера на най-очакваните модели на Samsung
Коментари Харесай

VIVACOM започва да приема предварителни поръчки за най-новите флагман модели на Samsung

Броени часове след международната премиера на най-очакваните модели на Samsung – Galaxy S10e, Galaxy S10 и Galaxy S10+, потребителите в България имат опция да създадат предварителна поръчка за трите топ устройства.

В интервала от 9:30 ч. на 21.02.2019 година до 23:59 ч. на 07.03.2019 г, всички сегашни клиенти на VIVACOM, регистрирани във VIVAOnline, могат да създадат предварителни поръчки за устройствата на уеб страницата на компанията www.vivacom.bg. 

Устройствата, декларирани в интервала на акцията за предварителна поръчка, ще бъдат доставяни след формалния старт на продажбите на 08.03.2019 година

Клиентите, които закупят и задействат Samsung Galaxy S10 и Samsung Galaxy S10+ в интервала 21.02-15.03, ще имат опцията да получат и безжични слушалки Galaxy Buds за своя нов смарт телефон. За задачата те би трябвало да се записват в Samsung Members в интервала 01.04-08.04 и в случай че са измежду първите 1000 регистрирани, ще получат слушалките си до края на април след съответната валидация. Пълните условия за присъединяване са оповестени на: https://samsung.com/bg/pre-ordergalaxy/.

Най-новите модели на южнокорейския софтуерен колос бяха показани на специфична гала. За първи път Samsung показа по едно и също време три разновидности на флагмана Galaxy S10e, Galaxy S10, Galaxy S10+. Трите разновидността оферират редица усъвършенствания, който вършат потреблението на телефоните бързо и комфортно. С грациозен дизайн и отлични характерности, трите разновидности на Galaxy S10 серията дават обещание незабравими преживявания. Смартфоните имат безрамков Инфинити-О екран, който обезпечава преживяване като на кино. Разполагат с професионална камера за изумителни детайлни фотоси. Устройствата имат и безжично PowerShare шерване. Samsung Galaxy S10 и Samsung Galaxy S10+ разполагат с първия Ultrasonic датчик за пръстови отпечатъци, интегриран под дисплея. Galaxy S10e е с 5.8 ” FHD+ sAMOLED екран, S10 разполага с 6.1 “ QHD+ sAMOLED екран, а премиум моделът S10+– с екран 6.4 “ sAMOLED QHD+. Капацитетът на батерията е надлежно 3100 mAh, 3400 mAh и 4100 mAh. 

И трите флагмана ще бъдат налични в цветове бяла призма, черна призма и зелена призма. А единствено VIVACOM ще предлага на българския пазар Samsung Galaxy S10 и Samsung Galaxy S10+ в цвят синя призма.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР