Броени часове остават до участието на българските представители в тазгодишното

...
Броени часове остават до участието на българските представители в тазгодишното
Коментари Харесай

Intelligent Music Project на Евровизия тази вечер

Броени часове остават до присъединяване на българските представители в тазгодишното издание на състезанието „ Евровизия “. Музикантите от супергрупата Intelligent Music Project ще изпълнят песента „ Intention “ в първия полуфинал – на 10 май (вторник), а феновете на Българска национална телевизия още веднъж ще имат удоволствието да проследят онлайн грандиозното събитие. Прякото предаване от Торино, Италия стартира в 22:00 ч. по Българска национална телевизия 1.

На 10 май, Intelligent Music Project излизат под номер „ 7 “, като измежду специфичните образни резултати, които ще способстват за още по-въздействащото осъществяване на песента „ Intention “, е триметрово „ звуково ядро “, ситуирано на сцената.

Почитателите на Intelligent Music Project в България няма да могат да гласоподават за Рони Ромеро и компания, защото съгласно разпоредбите на „ Евровизия “ аудиторията в съответната страна няма право да гласоподава за своя представител в състезанието, а може да поддържа само любимеца си измежду останалите участници. Българите в държавите-участнички в първия полуфинал на 10 май, както и в Италия и Франция, могат да поддържат Intelligent Music Project със SMS с текст „ 07 “, изпратен до къс номер, разгласен авансово и годен за всяка страна.

Вторият полуфинал на „ Евровизия “ е на 12 май (четвъртък) от 22:00 ч. по Българска национална телевизия 1, а огромният край на състезанието стартира в 22:00 ч. на 14 май (събота) по Българска национална телевизия 1.

Гледайте състезанието „ Евровизия 2022 “ на 10 май, 12 май и 14 май по Българска национална телевизия 1!
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР