Броени часове остават до началото на 43-ото издание на 24-те

...
Броени часове остават до началото на 43-ото издание на 24-те
Коментари Харесай

Българският химн дава началото на участието на Чой в „24-те часа на Льо Ман“



Броени часове остават до началото на 43-ото издание на „ 24-те часа на Льо Ман “. Първият кръг от международния шампионат по устойчивост ще се организира на френската писта „ Бугати ”, като стартът ще бъде даден на следващия ден в 13:00 часа българско време.

Единственият ни участник Мартин Чой е изцяло подготвен и съсредоточен за шестото си присъединяване в именитото съревнование.

По стратегия през днешния ден се организираха свободните тренировки и квалификациите за 47-те тима, измежду които и отбора на Чой - „ Energie Endurance 91 ”. Въпреки проблемите с настройките и вибрациите в предницата на 1000-а кубиковото Кавазаки в предходните дни, от екипа се надяват да съумеят да финишират на добра позиция в крайното класиране в клас SuperStock.



„ В средата на таблицата сме по резултати от най-бърза обиколка след квалификациите,като моята най-хубава е 1:40.0 минути. На моите съотборници Кристиян и Федерико Наполи също е в тези граници. Радващото за мен, е че съумях да смъква времето с 4 десети от секундата, което стана в последната подготовка. Целият ни екип работи единствено и само за надпреварата, до момента в който има тимове, които си вършат специфична тактичност за квалификацията. Примерно, излизат с по-меки гуми, с цел да са бързи, само че при нас всичко е напълно за идните 24 часа каране. Времената от квалификацията са значими, само че не чак от такова значение. Дали ще излезеш първи или по-назад не е толкоз решаващо. На Льо Ман всичко се случва. Все отново надпреварата е цяло денонощие. Проблемите с мотоциклета ги оставям в предишните дни, не желая даже да се сещам за тях. Аз ще пускам на третия час, живот и здраве. Първи стартира Кристиян, след това се качва Федерико. Задната гума ще бъде сменяна на всеки 60 обиколки, а предната на 120. Готов съм, съотборниците ми също. Техническият екип прави последни настройки по мотора и нека всичко бъде наред. Ще ни бъде необходим и шанс. Прогнозата за времето е удобна, нека през нощта да не стане доста студено. Шансовете за дъжд са дребни, под 10 %. Винаги изпитвам голямо благополучие и горделивост от българския химн. И на следващия ден ще е по този начин. Официалната гала ще стартира с стартирането на „ Мила Родино ”. По азбучен ред на страната на всеки играч, който ще взе участие. Телевизионният колос Евроспорт ще излъчва онлайн за целия свят. Сигурен съм, че ще усетя позитивната сила към мен на хилядите българи,които ще гледат директното предаване. Огромна признателност към ЕКО България за поддръжката и всички почитатели неспиращи да ми изпращат известия за сполучливо съревнование ”, сподели Мартин Чой.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР