Броени часове остават до края на ретроградния Меркурий. От 1

...
Броени часове остават до края на ретроградния Меркурий. От 1
Коментари Харесай

Астролозите най-накрая съобщиха дългоочаквана новина

Броени часове остават до края на ретроградния Меркурий. От 1 август планетата на връзките излиза от втората си за годината ретроградна фаза в знаците Рак и Лъв. До 3 август обаче Меркурий ще бъде стационарен. До тогава продължава да важи правилото „ Не действай “.

Според астролозите първоначално и в края на ретроградните планети силата е най-силна. Тогава като че ли планетата стопира, обръща се обратно и си споделя, че би трябвало като за последно да направи най-големите пакости. След 3 август към този момент хората могат да си отдъхнат, че нещата ще поемат по естествения си път.

Юли беше комплициран освен поради ретроградния Меркурий, само че и поради многочислените слънчеви и летни затъмнения. Следващата ретроградна фаза на планетата ще настъпи на 31 октомври т.г.

От 1 август Вселената започва нов цикъл от промени в нашия живот. Затова си коства да посветите август на решителни стъпки към това, което от дълго време желаете, само че отлагате, поучават астролози.

Сега е време за Лъвовете – това е идеалният интервал, в който те могат да се заемат с заниманията си, а също по този начин и да отделят повече време на сантименталната страна на връзките си.

В допълнение на обстоятелството, че Меркурий излиза от ретроградната си фаза, Слънцето навлиза по отношение на Венера – планетата на любовта, парите и хубостта. Астролозите предлагат да спрете да се вземате прекомерно насериозно и да опростите връзките си с близките.

Венера и Слънцето ще ни предизвикват да се грижим по-добре за външния си тип, да възобновим дрешника си и да отделяме повече време за творчество.

Периодът на зодия Лъв под знака, на който ще премине по-голямата част от август, ще облагодетелства тези, които се радват на живото, само че разрешават същото и на другите.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР