Броени часове ни делят от най-бляскавата и най-очакваната вечер за

...
Броени часове ни делят от най-бляскавата и най-очакваната вечер за
Коментари Харесай

Треска за Оскар-и: Холивуд е готов за 91-та церемония на престижните награди

Броени часове ни разделят от най-бляскавата и най-очакваната вечер за феновете на киното - раздаването на премиите " Оскар ". Холивуд е подготвен за 91-та гала по раздаването на оценките, която за първи път ще е без водещ.

Осем - толкоз са тазгодишните кандидати за " Оскар " за най-хубав филм. Интересното е, че съгласно киритици и аудитория, съвсем всички имат шансове. Според две огромни букмейкърски къщи обаче, любимецът е " Рома " - черно-бялата биографична лента на мексиканеца Алфонсо Куарон.



Филмът е с още 3 номинации - най-хубав режисьор, най-хубав чуждоезичен филм и операторско майсторство. Два музикални кино лентата завоюваха несъмнено сърцата на киноманите.
 ​ ​ "Роди се звезда " с 4 номинации за кинонаградите на Гилдията на актьорите
Музикалната драмата "Роди се звезда " води с четири номинации за кинонаградите на американската Гилдия на филмовите артисти, в това число и за най-хубав...

" Роди се звезда " - любовната история е забъркана от Брадли Купър, който взе участие и режисира лентата и от певицата Лейди Гага. За нея първата ѝ сериозна кино роля се трансформира и в номинация за " Оскар " за най-хубава женска роля.



Заедно с нея за премията в категорията ще се борят още - Глен Клоуз за " Съпругата ", Оливия Колман за " Фаворитката ", Мелиса Маккарти за " Можете ли да ми простите " и Ялица Апарисио за " Рома ". За любимец е считана Клоуз, която има най-вече номинации за " Оскар " в кариерата си, само че нито една статуетка. Другият музикален филм, превзел света е " Бохемска рапсодия ".
 С С "Бохемска рапсодия " ще отрият церемонията за "Оскар "-ите
Два дни остават до най-бляскавото събитие в Холивуд - 91-ите награди "Оскар ".

Брилянтното преобразяване на Рами Малек в в облика на именития Фреди Меркюри към този момент му донесе редица оценки. Очакванията са, че ще получи и " Оскар " за най-хубав артист. Другите номинирани са Брадли Купър за " Роди се звезда ", Уилям Дефо за " Вратата на вечността ", Виго Мортенсен за " Зелената книга " и Крисчън Бейл за " Вице ". Останалите кандидати за най-хубав филм са: " Зелената книга ", " Фаворитката ", " Черната пантера ", " Черен в клана " и " Вице ".



С необикновен интерес се следи категорията за най-хубава поддържаща роля. Сред актрисите с най-големи шансове се допуска, че са Ейми Адамс за присъединяване си във " Вице " и дамите от " Фаворитката " - Ема Стоун и Рейчъл Вайс. Сред актьорите упованията са премията да отнесе Махершала Али за ролята му в " Зелената книга ". Не по-малко оспорвана е борбата за най-хубав режисьор, като там букмейкърите дават най-големи шансове на Алфонсо Куарон за " Рома " и Йоргос Лантимос за " Фаворитката ".
 © фотоси: БГНЕС  Обявиха номинациите за тазгодишните Обявиха номинациите за тазгодишните "Оскар "-и
В Холивуд бяха оповестени номинациите за тазгодишните кино награди "Оскар ". Филмите "Рома " и "Фаворитката " водят с по 10 номинации за влиятелните отли...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР