Бритни Спиърс и Мадона пресъздадоха целувката си от церемонията за

...
Бритни Спиърс и Мадона пресъздадоха целувката си от церемонията за
Коментари Харесай

Бритни и Мадона пак се награбиха - както през 2003 г.

Бритни Спиърс и Мадона пресъздадоха целувката си от церемонията за раздаването на видео музикалните награди на MTV през 2003 година, съобщи ДПА.

Това е станало по време на сватбено празненство на Спиърс, която преди дни подписа брак с дългогодишния си другар Сам Асгари.

Преди съвсем две десетилетия Бритни Спиърс и Кристина Агилера се причислиха към Мадона на сцената при осъществяването на шлагера й " Like A Virgin ".

По време на шоуто, пред очите на някогашния другар на Бритни Джъстин Тимбърлейк и на тогавашния брачен партньор на Мадона Гай Ричи, поп кралица целуна двете изпълнителки по устните.

Мадона показа в Инстаграм фотоси, от които излиза наяве, че са пресъздали емблематичната целувка от 2003 година, откакто Бритни Спиърс се омъжи за Сам Асгари на гала в дома си в Лос Анджелис.

" Бритни, изглеждаш толкоз щастлива и влюбена. Пожелавам на теб и Сам всичко най-хубаво! ", написа Мадона (63 г.). И прибавя: " Снощи беше занимателно и потно. "

Изпълнителката на " Material Girl " разгласява също снимки на известни персони, участвали на сватбеното празненство. Сред тях са Донатела Версаче, Парис Хилтън, Селена Гомес и Дрю Баримор, които са с булката, облечена в рокля с голи плещи и цепка. Облеклото е дело на Версаче.



Спиърс и Асгари се срещат през 2016 година на фотосите за клипа към песента й " Slumber Party.

Те се ожениха девет месеца, откакто оповестиха годежа си. Малко по-късно певицата съумя да извоюва свободата си от попечителството на татко си. Докато се бореше в съда да постави завършек на настойничеството, което контролираше доста аспекти от живота й, Спиърс изрази предпочитание да се омъжи за Сам Асгари и да имат деца.

Изпълнителката разгласи при започване на тази година, че е бременна, само че през март сподели, че е изгубила бебето.

Това е трети брак за певицата. От втория си брачен партньор Кевин Федърлайн, с който бяха дружно в интервала 2004-2007 година, тя има двама сина. Преди това Спиърс за малко беше омъжена за Джейсън Александър, с който се познават от детските си години.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР