Британското правосъдие позволи на американския актьор Джони Деп да изправи

...
Британското правосъдие позволи на американския актьор Джони Деп да изправи
Коментари Харесай

Джони Деп съди The Sun за клевета - slava.bg

Британското правораздаване разреши на американския артист Джони Деп да изправи пред съда таблоида The Sun за клюка, който в своя публикация го разказа като принудител.

По този метод се дава зелена светлина на правосъдния развой, който ще започва още във вторник пред Върховния съд в Лондон, като за очевидци са призовани самият Деп, както и някогашните му приятелки Уинона Райдър и Ванеса Паради.

Предвидено за средата на март, разглеждането на делото беше отсрочено поради пандемията от ковид и би трябвало да продължи няколко седмици.

До последния миг юристите на таблоида се опитваха да получат отменяне на правосъдния иск за клюка от страна на правораздаването, тъй като съгласно тях екранният Джак Спароу не бил спазил правосъдно предписание.

Звездата от "Карибски пирати " заведе дело против английския вестник и неговия притежател за публикация, оповестена през април 2018 година, твърдяща че е пребил тогавашната си брачна половинка Амбър Хърд.

Припомняме, че двойката мина през гръмък бракоразвод при започване на 2017-а. Тогава 34-годишната актриса се оплака от претърпени "години на принуждение " над нея, които били както от физическо, по този начин и от психическо естество. Твърдения, които Джони Деп отхвърли.

Източник: Monitor

Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР