Британското правосъдие позволи на американския актьор Джони Деп да изправи

...
Британското правосъдие позволи на американския актьор Джони Деп да изправи
Коментари Харесай

Джони Деп се изправя пред съда срещу таблоида The Sun

Британското правораздаване разреши на американския артист Джони Деп да изправи пред съда таблоида " Сън " за клюка, който в своя публикация го разказа като съпруг-насилник , предадоха международните организации.

По този метод се дава зелена светлина на правосъдния развой, който ще започва във вторник. Звездата от " Карибски пирати " заведе дело против английския вестник и неговия притежател " Нюз груп корпорейшън " за публикация, оповестена през април 2018 година, твърдяща че той е нанесъл побой на тогавашната си брачна половинка, американската актриса Амбър Хърд.

Двойката мина през гръмък бракоразвод при започване на 2017 година, малко повече от година след венчавката си. Тогава 34-годишната актриса се оплака от претърпени " години на принуждение " над нея, които били както от физическо, по този начин и от психическо естество. Твърдения, които Джони Деп отхвърли.
Съдебният развой би трябвало да започва във вторник пред Върховния съд в Лондон, като за очевидци са призовани самият Деп, както и някогашните му приятелки Уинона Райдър и Ванеса Паради. Предвидено за средата на март, разглеждането на делото беше отсрочено поради пандемията от ковид и в този момент е планувано да продължи няколко седмици.

До последния миг юристите на таблоида се опитваха да получат отменяне на правосъдния иск за клюка от страна на правораздаването, тъй като съгласно тях Деп не бил спазил правосъдно предписание. Според тази правосъдна заповед, артистът е трябвало да разкрие поредност от есемеси, посредством които той бил поискал да бъде екипиран с опиати посредством собствен асистент, до момента в който обитавал в Австралия.

След като в понеделник съдията Андрю Никол установи, че разпореждането не е било изпълнено, той не глоби Деп и разреши да бъде даден ход на правосъдното произвеждане във вторник.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР