Британското правителство се отказа от намаляване на данъците за богатите

...
Британското правителство се отказа от намаляване на данъците за богатите
Коментари Харесай

Британските власти се отказаха от намаляване на данъците за богатите

Британското държавно управление се отхвърли от понижаване на налозите за богатите поради недоволството на популацията, заяви ръководителят на английското Министерство на финансите Квази Квартенг.

По-рано той показа в Народното събрание " проект за поддръжка " на стопанската система на страната, който допуска огромно понижаване на налозите. Квартен съобщи за анулацията на плануваното нарастване на налога върху облагите на предприятията до 25% от предходните 19%, както и за понижаване на налога от 45% на 40% върху приходи над 150 хиляди паунда годишно, което може да коства на държавното управление към 2 милиарда паунда годишно.

За анулацията на втората мярка Квартенг заяви в понеделник сутринта, макар предходните изказвания на английския министър председател Лиз Тръс, че се ангажира с първичния проект за поддръжка на стопанската система.

" Нашият проект за поддръжка на стопанската система открива нов метод за основаване на по-просперираща стопанска система, от поддръжка на бизнеса в Обединеното Кралство до понижаване на данъчната тежест за най-нископлатените. Ясно е обаче, че премахването на данъчната ставка от...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР