Британското правителство съобщи, че министърът на бизнеса, енергетиката и индустриалната

...
Британското правителство съобщи, че министърът на бизнеса, енергетиката и индустриалната
Коментари Харесай

Още един министър от британското правителство може да е заразен с коронавирус

Британското държавно управление заяви, че министърът на бизнеса, енергетиката и индустриалната тактика Алок Шарма се е изолирал, откакто през вчерашния ден е показал признаци на ковид в камарата на общините, а това подхрани рецензиите против края на отдалечената работа на законодателите, съобщи Франс прес.

Докато представяше пред депутатите законопроект за ръководството на предприятията и несъстоятелността, министърът изглеждаше бледен и попиваше потта си с кърпичка.

Според неговия представител, според рекомендациите на държавното управление, Шарма си е направил тест и и се е прибрал вкъщи, с цел да се изолира.

В края на март консервативният министър-председател Борис Джонсън и министърът на опазването на здравето Мат Ханкок дадоха позитивни проби. Състоянието на премиера наложи той да постъпи в болница, където прекара няколко денононощия в интензивно поделение.

Подозрението, че има нов случай на инфектиран, се появи в деня след остро оспорваното решение за прекратяване на отдалеченото гласоподаване на депутатите, въведено в края на април против разпространяването на ковид.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР