Британското правителство потвърди днес, че започва в понеделник следващия етап

...
Британското правителство потвърди днес, че започва в понеделник следващия етап
Коментари Харесай

Британският план за по-леки мерките остава в сила въпреки индийския вариант

Британското държавно управление удостовери през днешния ден, че стартира в понеделник идващия стадий от своя проект за намаляване на антикоронавирусните ограничения макар тревожното разпространяване на индийския вид в Англия, където бе стартирана ускорена акция за тестване на популацията, съобщи Франс прес.

С цел да забави разпространяването на разновидността В1.617.2 кабинетът изследва и опцията да понижи интервала сред двете дози от имунизацията (до три месеца в момента) или да стартира имунизация измежду по-младите, предава Българска телеграфна агенция.

Броят на на ден установяваните случаи в кралството е повишен от 520 предходната седмица на 1313 при започване на тази седмица, сочат данни на здравните управляващи. Повечето нови инфектирани се откриват в Северозападна Англия, а някои в Лондон.

Медиците ще проучат обстановката, с цел да схванат по какъв начин може да се промени имунизационната акция, с цел да бъде допустимо най-ефикасна освен това разпространяване на индийския вид, изясни пред телевизия " Скай нюз " английският министър, отговарящ за имунизациите, Надим Захауи.

Той напомни безпокойството по отношение на опцията този вид да е по-заразен, само че посочи, че за момента няма признаци той да е устойчив по отношение на имунизациите или " да има по-тежки последствия за хората ".

Въпреки разпространяването му, следено изкъсо от управляващите, " считаме, че пътната карта за понеделник остава в действие, защото имунизацията продължава ", сподели Захауи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР