Британското правителство днес отхвърли твърденията на италианска медия, че британският

...
Британското правителство днес отхвърли твърденията на италианска медия, че британският
Коментари Харесай

Британското правителство отхвърли твърденията, че Борис Джонсън пътувал тайно до Перуджа

Британското държавно управление през днешния ден отхвърли изказванията на италианска медия, че английският министър председател Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е английски политик - роден на 19 юни 1964 година в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е е пътувал скрито до Перуджа, съобщи ДПА.

Италианският в. "Република " заяви, че Джонсън е бил в италианския град през уикенда - на 12 и 13 септември, като се базира на информация от локално летище.

Премиерската канцелария съобщи през днешния ден, че информацията е изцяло погрешна и че Джонсън не е пътувал до Италия през последните месеци. Министърът на превоза Грант Шапс пред телевизия "Скай нюз " назова информацията "грешка ". Той обаче добави, че не следи придвижванията на премиера час по час и акцентира, че Италия е измежду страните, пасажерите от които не подлежат на 14-дневна карантина във Англия.

Спекулациите за възможна аудиенция на Джонсън започнаха, откакто интернационалното летище в Перуджа разгласява изказване предходната седмица, че уругвайската футболна звезда Луис Суарес е дошъл в града от Барселона за изпит по италиански поради кандидатстването си за италиански паспорт. Според същото известие доста звезди от политическия, икономическия и спортния свят също били пристигнали в Перуджа през последните дни и измежду тях се загатваше и Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е английски политик - роден на 19 юни 1964 година в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е, отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР